Age of Empires, bir oyun daha var adı aklıma gelmiyor gelse bilgisayara yükleyeceğim kafasız bombalı adamlar bağırarak üzerine geliyor öldürüyorsun onlarca yaratık çeşidi vardı aklımda kalan bu. Bilen varsa yazsın lütfenn dhdytxgxbxb
Çocukluğumun yegane oyunlarından birisi Sherwood Dungeon tarayıcı oyunu deli gibi level kasardım istediğim mızraklar için bir de sohbet kısmından kandırıldıp dolandırıldığım günler aklıma geliyor hey gidi günler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Vice City
Call Of Duty Modern Warfare Serisi ⭐
Age of Empires, bir oyun daha var adı aklıma gelmiyor gelse bilgisayara yükleyeceğim kafasız bombalı adamlar bağırarak üzerine geliyor öldürüyorsun onlarca yaratık çeşidi vardı aklımda kalan bu. Bilen varsa yazsın lütfenn dhdytxgxbxb
Valla dediğin oyunu bende hatırladım ama adını unuttum bende oynamıştım 😂
knk biraz daha tarif ett bulcam
ya biraz daha tarif etsenize tanıdık geldiii
Etmiyoz 😄😄
Kanki hatırladığım tek şey aaaa diye üzerine koşan adamlar bir de yanlış hatırlamıyorsam oyuna göl gibi bir yerde başlanıyordu shydtsvvzvxcxvf
Çocukluğumun yegane oyunlarından birisi Sherwood Dungeon tarayıcı oyunu deli gibi level kasardım istediğim mızraklar için bir de sohbet kısmından kandırıldıp dolandırıldığım günler aklıma geliyor hey gidi günler..
Divinity 2 oyunu
Half life
Ben hala 1.6 ya devam ediyorum 😂
Halflife