Biliyorsunuz, artık Blockchain teknolojisi sayesinde pek çok web3 ve Metaverse oyunları bol bol çıkıyor. Ağustos ayında bir çoğu 750 milyon dolarlık yatırım aldılar almaya gelişmeye de devam ediyorlar.
Bu oyunların özellikleri etkileşimli olmaları oyuna dışarıdan token yükleyip nft gibi şeyleri alarak gelişirken oyundan da dışarı kazanılan tokenleri cüzdanlara çekip para kazanılıyor olması.
Elbette ama çoğu emek istiyor oyun oldukları için fakat Mesala gerçekten hızlı kazanacağın Türk yapımı bilgi yarışması başladı 3. Haftasına girdi
Belki duymuştursun önceden. Hadi, oyna kazan gibi bilgi yarışmaları vardı para kazandıran.
Oyna kazan ekibi web3 ve Google play destekli genel kültür bilgi yarışmasını uluslararası boyuta taşıdı. Trivian denilen tokeni veriyorlar ve her yarım saatte bir 10 soruluk bilgi yarışması yapılıyor.
100 token olunca çekiyorsun değeri 47 50 lira 100 tanesinin. Bilgine genel kültürüne güveniyorsan.
Vip yarışmalar da daha fazla token veriliyor. Benim 5. Çekişim toplamda 750 TL'lik çekim yaptım.
Tüm oyunları yazamam elbette ama onediyo ortaklı Türk yapımı bilgi yarışması Travian öneririm.
O zaman twettera spintop yaz buda Türk ortaklı aynı ekibin projesi sadece çıkmış çıkacak nerdeyse tüm web3 oyunlarının haberleri tanıtımları yer alıyor. Ama uyarayım oyunların bazıları çok sarıyor yatırım yapmak isteğin gelişiyor. Bu yüzden ytd oyna keyfine bak yavaş yavaş gelişirsin zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Henüz oynamıyorum
Hic bilmiyordum
Oynayarak kazandigimiz oyunlarin hepsini yazabilme sansin var mi peki bildiklerinin
Elbette ama çoğu emek istiyor oyun oldukları için fakat
Mesala gerçekten hızlı kazanacağın Türk yapımı bilgi yarışması başladı 3. Haftasına girdi
Belki duymuştursun önceden. Hadi, oyna kazan gibi bilgi yarışmaları vardı para kazandıran.
Oyna kazan ekibi web3 ve Google play destekli genel kültür bilgi yarışmasını uluslararası boyuta taşıdı. Trivian denilen tokeni veriyorlar ve her yarım saatte bir 10 soruluk bilgi yarışması yapılıyor.
100 token olunca çekiyorsun değeri 47 50 lira 100 tanesinin. Bilgine genel kültürüne güveniyorsan.
Vip yarışmalar da daha fazla token veriliyor. Benim 5. Çekişim toplamda 750 TL'lik çekim yaptım.
Tüm oyunları yazamam elbette ama onediyo ortaklı Türk yapımı bilgi yarışması Travian öneririm.
Tum oyunlari olmasada yarismalari yazsan mutlu olurum genel kulturume cidden guveniorum cunku
Yadaa bunlari ogrendigin bilgilendiren haber veren bir twitter hesabi falan versende olur
Bahsettigin bilgi yarismasinin linkini atar misin ozelden baslim simdi
O zaman twettera spintop yaz buda Türk ortaklı aynı ekibin projesi sadece çıkmış çıkacak nerdeyse tüm web3 oyunlarının haberleri tanıtımları yer alıyor. Ama uyarayım oyunların bazıları çok sarıyor yatırım yapmak isteğin gelişiyor. Bu yüzden ytd oyna keyfine bak yavaş yavaş gelişirsin zaten.
İlk defa duydum 🤷♂️🤔
Hayır, bunları ilk defa duyuyorum
Metaverse