Gamer Plastation Plus hikayeli oyun önerisi verir misiniz? ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ps plusta olmalı oyuna Şu an para veremem 30-40 tl ise alabilirim Güncellemeler+1 yıl *indie oyunlara bağımsız yapım oyunlara olacak indir yazmışım Plastation Plus hikayeli oyun önerisi verir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Assesin cred güzel seri 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçek PlayStation mı yoksa uygulama üzerinden mi kurdun 1 9 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Ne demek istediğni anlamadım ama playstation 4 sahibiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee güzelmiş ,, keşke benim olsa Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Allah sanada nasip eder umarım ben 2. El aldım Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Bende cok şstiyordum nasip oldu hem bilgisayar bem ps Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güle güle kullan Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Teşekkürler Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Bunsoruya bile gizli kullanıcı cevap vermişsin alışkanlık oldu sanırım sapıklardan korunmak için gizliye gire gire Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ondan değil aslında kimse oyun sevdiğimi bilmiyor o yüzden böyle yazdım Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Saklancak bir şey değilki herkes istedigini yapar oyyn oynuyosun diye kim sana ne diyebilir Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Barbie giydirme oyunları 0 10 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Haha şakacı senş Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Ya ciddiysem Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Ciddiysen playstation hakkında hiçbir bilgiye sahip deilsin demektir çünkü playstationda barbie oyunu falan yok Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Playstation para kokuyor Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Ne gibi Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Yani pahalı gibi sanki ne ki tam olarak bu Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Bilgisayar gibi düşün ama bilgisayar deği işte konsol playstation Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Oyun mu oynuyorsun onunla Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Evet Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hoeizon zero down 1 5 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Oynadım ama nedense pek sevmedim hikayesi sürükleyici gelmedi yinede teşekkğr ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl God of war Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Bitirdimgüzeldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Call of duty nin eski oyunlarini da ucuza bulqbilirsin. Onlarin hikayeleri de guzeldir, kisa ama sarar Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Tmdır teşekkğrler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Assesin cred güzel seri
Gerçek PlayStation mı yoksa uygulama üzerinden mi kurdun
Ne demek istediğni anlamadım ama playstation 4 sahibiyim
Hee güzelmiş ,, keşke benim olsa
Allah sanada nasip eder umarım ben 2. El aldım
Bende cok şstiyordum nasip oldu hem bilgisayar bem ps
Güle güle kullan
Teşekkürler
Bunsoruya bile gizli kullanıcı cevap vermişsin alışkanlık oldu sanırım sapıklardan korunmak için gizliye gire gire
Hayır ondan değil aslında kimse oyun sevdiğimi bilmiyor o yüzden böyle yazdım
Saklancak bir şey değilki herkes istedigini yapar oyyn oynuyosun diye kim sana ne diyebilir
Barbie giydirme oyunları
Haha şakacı senş
Ya ciddiysem
Ciddiysen playstation hakkında hiçbir bilgiye sahip deilsin demektir çünkü playstationda barbie oyunu falan yok
Playstation para kokuyor
Ne gibi
Yani pahalı gibi sanki ne ki tam olarak bu
Bilgisayar gibi düşün ama bilgisayar deği işte konsol playstation
Oyun mu oynuyorsun onunla
Evet
Anladım
Hoeizon zero down
Oynadım ama nedense pek sevmedim hikayesi sürükleyici gelmedi yinede teşekkğr ederim
God of war
Bitirdimgüzeldi
Call of duty nin eski oyunlarini da ucuza bulqbilirsin. Onlarin hikayeleri de guzeldir, kisa ama sarar
Tmdır teşekkğrler