Gamer Her gün mutlaka oynadığınız bir oyun var mı? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Her gün oynadığın bir oyun var mı? Güncellemeler+1 yıl Şunu da güncelleyeyim bari 😀@livaneli 😻 Güncellemeler+1 yıl Aa olmadı ahahsh @livaneli 😻 Her gün mutlaka oynadığınız bir oyun var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Divinity 2 oyunu 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Counter-strike 1.6, Arena of Valor, OSM, Mafia City 1 2 Yorumla serkanky +1 yıl oo arena of valor oynayan birine rastladım aramıza hoş geldin :) Yorumla FiqHShott +1 yıl 😊😊 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet var hergün düzenli olarak decurse oyununu oynuyorum 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kaçış oyunları çok severim ama neredeyse bütün oyunları bitirdim 🤣 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 734 cevap paylaştı. Car Parking Multiplayer Muhakkak Oynarım 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Değişiyor. Genelde online oyunlara kaptırdığım zaman oluyor. ArcheAge mesela, psikopat gibi oynardım. FF14, zamanında WoW ve ESO, AION falan. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Oyun oynamam pek..Okey oynarım, batak oynarım canlı kanlı.. 😄 1 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Wild rift oynuyorum mobilde ve arada pc üzerinde lol. 0 0 Yorumla
kaşifmühendis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her gün değilde, akşamları bazen günün yorgunluğunu atarken 1-2 el pubg oynuyorum 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yok bağımlı değilim. Arada bir sevgilimin konsoluyla oynuyorum 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Az önce duygularımla oynadılar bu günlük yeter bana :D 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Havalar soğuyunca oluyor o iş. Akşamları 2 el Pubg ( steam ) atar çıkarım. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. Bir oyunu bitirene kadar oynuyorum en fazla. 0 0 Yorumla
serkanky Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Haxball oynuyorum deli gibi ya eskiden pek sarmazdı oynadıkça vazgeçemiyorsun, oyunda çoğu sunucuda çok güçlü oyuncularda var oynadıkça iyi vakit geçirtiyor 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Fifa 22 10 gün sonrada fifa 23 e devam 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kelimelik var oda canım sıkılınca 1 0 Yorumla
LehRer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yok be oyun mu kaldı 16.17 yaşlarında kaldı Artık oynamıyorum 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Clash of clans. Günde bir iki bakarım 5dk 1 0 Yorumla
sourcandyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bu aralar uno oynuyorum yakında ondan da sıkılırım 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Oyun oynamayı bırakalı yıllar oldu. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Clash Royale 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutlaka oynadığım bir oyun yok 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayr yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Divinity 2 oyunu
Counter-strike 1.6, Arena of Valor, OSM, Mafia City
oo arena of valor oynayan birine rastladım aramıza hoş geldin :)
😊😊
Evet var hergün düzenli olarak decurse oyununu oynuyorum
Kaçış oyunları çok severim ama neredeyse bütün oyunları bitirdim 🤣
Car Parking Multiplayer Muhakkak Oynarım
Değişiyor. Genelde online oyunlara kaptırdığım zaman oluyor. ArcheAge mesela, psikopat gibi oynardım. FF14, zamanında WoW ve ESO, AION falan.
Oyun oynamam pek..
Okey oynarım, batak oynarım canlı kanlı.. 😄
Wild rift oynuyorum mobilde ve arada pc üzerinde lol.
Her gün değilde, akşamları bazen günün yorgunluğunu atarken 1-2 el pubg oynuyorum
Yok bağımlı değilim. Arada bir sevgilimin konsoluyla oynuyorum
Az önce duygularımla oynadılar bu günlük yeter bana :D
Havalar soğuyunca oluyor o iş. Akşamları 2 el Pubg ( steam ) atar çıkarım.
Bir oyunu bitirene kadar oynuyorum en fazla.
Haxball oynuyorum deli gibi ya eskiden pek sarmazdı oynadıkça vazgeçemiyorsun, oyunda çoğu sunucuda çok güçlü oyuncularda var oynadıkça iyi vakit geçirtiyor
Honor of king oynuyorum.
Mortal kombat 11 oynamadan yaşayamam
Fifa 22 10 gün sonrada fifa 23 e devam
cookıng craze oynamasam bıle giriş yapıyorum
Hayır artık yok
Kelimelik var oda canım sıkılınca
Yok be oyun mu kaldı 16.17 yaşlarında kaldı Artık oynamıyorum
Clash of clans. Günde bir iki bakarım 5dk
Bu aralar uno oynuyorum yakında ondan da sıkılırım
Oyun oynamayı bırakalı yıllar oldu.
Clash Royale
Wild rift oynuyorum ama her gün değil ❤
Oyun oynamıyorumki🥺
var ve çok eğlenceli
PC pubg , PC dayz ve fsx2020
Her gün oynamıyorum.
Mutlaka oynadığım bir oyun yok
LoL sürekli oynarım :=)
Bi iki el valorant girerim her gün
Wow oyununun tiryakisi oldum
clash of clans
GTA ve mobile legends.
Var evet pubg mobile legends 🙂
Evet Var Tabikide Valorant
Evet mobile legens oynuyorum.
Hunt
Mobile legends
Lol mobil
Oyun oynamıyorum
yokk
Var.
Muhteşem Osmanlı
Valorant
Toy blast
Yok. Arada Minecraft
minecraft
Maalesef league of legends 😂
Yok canim
Oyun oynamam
Candır crush saga
cod mobil
Hayır yok
Fairy bakery
township
Genshin Impact ve Tower of Fantasy oynuyorum.
Hayr yok