Gamer Online oyunlarda tahmini olarak toplamda kaç kez ban yemişsinizdir? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oyun kendi herosunu yazdığımız zamanda bile bize ban atardı 😄 Lancelot'u yazdığımız zaman Lancelot'un "Lan"ı sansürlenirdi 🙄 Online oyunlarda tahmini olarak toplamda kaç kez ban yemişsinizdir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hiç ban yemedim 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl 35 defa falan herlade o 70 olabilir %45i cs den diğerleri başka oyunlardan 😄 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hiç online oyun oynamadım o yüzden ban yeme durumunda kalmadım#yaşasınofflineoyun 0 0 Yorumla
Markeloff Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Wolfteam diye bir oyunda maç esnasında oyuna oyun görevlisi girmişti küfür etmiştim ona 2047 yılına kadar susturma cezası verdi... hiç bir şekilde oyun içi yazışma yapamıyordum. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 632 cevap paylaştı. Bir iki kez çocukken yemiştim. Yıllardır online oyunlardan ban yediğim olmadı en az 10 yıldır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 ya da 3 kere dikkat ediyorum boyle seylere ama cok banlarim khdutdkyrutd 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl 5 bilemedin 6 o kadar ihlal yapmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tek bir oyunda fazla rapor edilmekten ötürü yüzlerce defa geçici ban yemişimdir 0 0 Yorumla
LordAuraiin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Cs 1.5 ve half life da çok ban yedim hile açmış gibi çok iyi oynuyordum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Cs go’da yemiştim 2 kere sanırım 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Hiç Ban Yemedim Valorantta 0 1 Yorumla Azeri_066 +1 yıl Yersiabicim bekle Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Çok Şükür Hiç Ban Yemedim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 727 cevap paylaştı. İki üç kez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hiç ban yemedim
35 defa falan herlade o 70 olabilir %45i cs den diğerleri başka oyunlardan 😄
hiç online oyun oynamadım o yüzden ban yeme durumunda kalmadım
#yaşasınofflineoyun
Wolfteam diye bir oyunda maç esnasında oyuna oyun görevlisi girmişti küfür etmiştim ona 2047 yılına kadar susturma cezası verdi... hiç bir şekilde oyun içi yazışma yapamıyordum.
Bir iki kez çocukken yemiştim. Yıllardır online oyunlardan ban yediğim olmadı en az 10 yıldır
Bir iki defa yedim max 3'tür
2 ya da 3 kere dikkat ediyorum boyle seylere ama cok banlarim khdutdkyrutd
5 bilemedin 6 o kadar ihlal yapmıyorum.
Tek bir oyunda fazla rapor edilmekten ötürü yüzlerce defa geçici ban yemişimdir
Cs 1.5 ve half life da çok ban yedim hile açmış gibi çok iyi oynuyordum
daha hıc yemedım
Cs go’da yemiştim 2 kere sanırım
2 veya 3 defa yedim
Ben Hiç Ban Yemedim Valorantta
Yersiabicim bekle
Çok Şükür Hiç Ban Yemedim
Mighty partyde. 20 yi geçmiştir 😅