Gamer Oyunları WASD ile mi yoksa yön tuşları ile mi oynarsınız? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Elim WASD tuşlarına alıştı. Yön tuşlarını pek kullanmam. Oyunları WASD ile mi yoksa yön tuşları ile mi oynarsınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyundan oyuna göre değişiyor. Genelde wasd. Yön tuşlarını simülasyonlarda kullanirdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Değişir ikisiyle de oynuyorum ama daha çok wasd 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Eskiden GTA vice city oynarken yön tuşları ile oynardım wolfteam de wasd 😄 sonra da wasd ye alıştım artık öyle oynamıyorum 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Playstation 5 sahibiyim bilgisayarda oyun oynamayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Yön tuşları, ancak controller ile video oyun oynamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Neyle oynanması gerekiyorsa onunla genelde WASD oluyor. 0 0 Yorumla
John__ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yön tuşları ile oynadığım tek oyun Need for Speed Carbon. Drift yaparken kullanıyorum. Onun dışında WASD tuşları ile oynuyorum. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Gerçek bir gamer asla mecbur olmadıkça yön tuşlarını kullanmaz bu da soru mu. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Bende Xbox ve PlayStation sahibiyim klavye ile oyun oynamadım 0 0 Yorumla
KutsallıkAdına Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Yön tuşlarını sadece küçükken kardeşimle iki kişilik oyunlar için kullanırdım. :( Anılar. 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl WASD ile oyun oynamayan opposing force half life ve counter strike oynamamış demektir. 90 larda çocuk olmayanlar bilmez. 0 0 Yorumla
emirhandede Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Artık, ülke olarak global birbsey bir yapamadığımız için hala wasd tuşları sitelere Türkçe harf kullanmadan giriyoruz ne var ne yoksa hep yabancıların belirlediği kuralları ile yapıyoruz kötü bir durum 0 0 Yorumla
Saygısızok Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl WASD İLE OYNAMAK PRO LUKDUR 😅😅😅EN AZINDAN GEÇMİŞTE ÖYLE İDİ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Yön tuşları ile oyun oynanıyor muydu 😃 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yönler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Oyundan oyuna göre değişiyor. Genelde wasd. Yön tuşlarını simülasyonlarda kullanirdim.
Değişir ikisiyle de oynuyorum ama daha çok wasd
Eskiden GTA vice city oynarken yön tuşları ile oynardım wolfteam de wasd 😄 sonra da wasd ye alıştım artık öyle oynamıyorum
Playstation 5 sahibiyim bilgisayarda oyun oynamayı sevmiyorum
Yön tuşları, ancak controller ile video oyun oynamayı tercih ediyorum
Neyle oynanması gerekiyorsa onunla genelde WASD oluyor.
Yön tuşları ile oynadığım tek oyun Need for Speed Carbon. Drift yaparken kullanıyorum. Onun dışında WASD tuşları ile oynuyorum.
Gerçek bir gamer asla mecbur olmadıkça yön tuşlarını kullanmaz bu da soru mu.
Bende Xbox ve PlayStation sahibiyim klavye ile oyun oynamadım
Yön tuşlarını sadece küçükken kardeşimle iki kişilik oyunlar için kullanırdım. :( Anılar.
WASD ile oyun oynamayan opposing force half life ve counter strike oynamamış demektir. 90 larda çocuk olmayanlar bilmez.
Artık, ülke olarak global birbsey bir yapamadığımız için hala wasd tuşları sitelere Türkçe harf kullanmadan giriyoruz ne var ne yoksa hep yabancıların belirlediği kuralları ile yapıyoruz kötü bir durum
WASD İLE OYNAMAK PRO LUKDUR 😅😅😅EN AZINDAN GEÇMİŞTE ÖYLE İDİ
Yön tuşları ile oynuyorum
WASD tabi ki :D
İkisiyle aynı anda oynarım..
Yön tuşları daha pratik geliyor.
Yön tuşları ile oyun oynanıyor muydu 😃
yarış oyunlarını yön diğer hepsi wasd
Wasd tabiki friv den oynamıyoruz sonuçta
Karışık
Yönler
Oyun oynamam :d
yon tuslari ile