Evet ilk önce ben CS-GO da VALORANT da oynadım... Şimdi karşılaştırma zamanı :
Animasyon:
Evet animasyon olarak valorant CS-GO dan kesinlikle daha iyi. Ölme animasyonu olsun ateş atme animasyonu olsun yürüme animasyonu olsun silahın haraket etmesi bile eğelence veriyor insana.
Vuruş Hisiyatı:
Evet vuruş hisiyatı konusu çok dengeli.. İki oyununda vuruş hisiyatı çok iyi ve ben buna karar vermek için bir el daha CS-GO valorant maçı girdim ve bu konuda da VALORANTın daha iyi olduğuna karar verdim. Yani CS-GO da vurunca biraz ağır hisiyat veriyor. Valorant da hafif hisiyat veriyor ama yinede mervi sıkıncaki hisiyat konusunda iki oyunda çok iyi olsada Valorant bu konuda CS-GO yu yeniyor.
Resmi Oyun Suncuları:
Evet CS-GO oynayan herkes bilirki CS-GO nun tarih öncesinden kalma sunucuları biraz kötü çünkü eski aga. Gerçekten Ama VALORANT ın sunucuları yepyeni ve kaliteli. Bu konudada valornt CS-GO yu geçiyor.
Evet sıra geldi Normal Sunuculara.
Evet CS-GO nun jailbreak gibi bir sürü sunucusu verken valorantın eğelence sunucuları bulunmuyor yani bu konuda CS-GO valorantı geçiyor.
Hile Koruması:
Artık bunu biliyoruz zaten. CS-GO da 5 maçta bir 15 hileci çıkıyor çok kolay hileci çıkıyor. Valorant 4-1 Yeniyor
Oyun İçi Ekonomi:
BU KONUYUDA BİLİRSİNİZ ya. Gerçekten Teoristler 500 harcarken anti teorisler 5000 harcıyor CS-GO da... Valorant 5-1 yeniyor.
Oynanış Zevki:
Evet CS-GO valorant ikiside çok iyi oyunlar ve oynanış zevkleri var evet. Ama gerçekten valorantı 2 saat oynıyınca sıkılıuyorsun. Ama CS-GO 18 saat oyna bişi olmuyor farketmiyorsun. Ve bu CS-GO ya 3 puan kazandırır en önemli unsur bu çünki. Yani 5-4 oldu.
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Oyun
Oyuncu Report:
Evet volarnta birbirine söven onca insan oluyor reportluyoruz ama bişi değişmiyor. CS-GO da reportladıktan 1 saat sonra BAN yiyor. Yani5-5 Oldu.
Evet Son Tura geldik... Bu turu kazanan alır:
Şiddet:
Evet oyuncu şiddeti sever kanı sever... Yani bu konuda valorant... CS-GO...
Yani valoranta öldürünce 1 gıdım kan yokken CS-GO kanlar fışkırtıyor CS-GO tutsak var teorist var yani bu tartışmanın ve şiddet konusunun kazananı CS-GO
Evet kendinize iyi bakın görüşürüz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkiside gün sonu sizi sinirli ve kanser bir şekilde bilgisayardan kaldırıcak bi oyun yani günün kazananı sinir ve kanser
zerre adeletli bir karşılaştırma olmamış valorant 2 saat oynayınca sıkıyor diyerek cs ye 3 puan vermişsin kankam ben valoyu 12 saat oynuyorum zerre sıkıntı almıyorum o sana bağlı öznel bir durum nesnel olaya gelirsek bildiğin csye boost yapmışssın
Niye 1.6 değil ya neyse GO diyorum
Valorant çünkü grafikleri daha güzel ve kanı kapatmazsan onda da kan fışkırıyor
Bence valo
Yılın işsizi ödülu seninc
CS ezer