EVET CS-GO VALORANT KARŞILAŞTIRMASI:BİR KAZANAN OLCAK?

Evet ilk önce ben CS-GO da VALORANT da oynadım... Şimdi karşılaştırma zamanı :

Animasyon:

Evet animasyon olarak valorant CS-GO dan kesinlikle daha iyi. Ölme animasyonu olsun ateş atme animasyonu olsun yürüme animasyonu olsun silahın haraket etmesi bile eğelence veriyor insana.

Vuruş Hisiyatı:

Evet vuruş hisiyatı konusu çok dengeli.. İki oyununda vuruş hisiyatı çok iyi ve ben buna karar vermek için bir el daha CS-GO valorant maçı girdim ve bu konuda da VALORANTın daha iyi olduğuna karar verdim. Yani CS-GO da vurunca biraz ağır hisiyat veriyor. Valorant da hafif hisiyat veriyor ama yinede mervi sıkıncaki hisiyat konusunda iki oyunda çok iyi olsada Valorant bu konuda CS-GO yu yeniyor.

Resmi Oyun Suncuları:

Evet CS-GO oynayan herkes bilirki CS-GO nun tarih öncesinden kalma sunucuları biraz kötü çünkü eski aga. Gerçekten Ama VALORANT ın sunucuları yepyeni ve kaliteli. Bu konudada valornt CS-GO yu geçiyor.

Evet sıra geldi Normal Sunuculara.

Evet CS-GO nun jailbreak gibi bir sürü sunucusu verken valorantın eğelence sunucuları bulunmuyor yani bu konuda CS-GO valorantı geçiyor.

Hile Koruması:

Artık bunu biliyoruz zaten. CS-GO da 5 maçta bir 15 hileci çıkıyor çok kolay hileci çıkıyor. Valorant 4-1 Yeniyor

Oyun İçi Ekonomi:

BU KONUYUDA BİLİRSİNİZ ya. Gerçekten Teoristler 500 harcarken anti teorisler 5000 harcıyor CS-GO da... Valorant 5-1 yeniyor.

Oynanış Zevki:

Evet CS-GO valorant ikiside çok iyi oyunlar ve oynanış zevkleri var evet. Ama gerçekten valorantı 2 saat oynıyınca sıkılıuyorsun. Ama CS-GO 18 saat oyna bişi olmuyor farketmiyorsun. Ve bu CS-GO ya 3 puan kazandırır en önemli unsur bu çünki. Yani 5-4 oldu.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Oyun
Oyuncu Report:

Evet volarnta birbirine söven onca insan oluyor reportluyoruz ama bişi değişmiyor. CS-GO da reportladıktan 1 saat sonra BAN yiyor. Yani5-5 Oldu.

Evet Son Tura geldik... Bu turu kazanan alır:

Şiddet:

Evet oyuncu şiddeti sever kanı sever... Yani bu konuda valorant... CS-GO...

Yani valoranta öldürünce 1 gıdım kan yokken CS-GO kanlar fışkırtıyor CS-GO tutsak var teorist var yani bu tartışmanın ve şiddet konusunun kazananı CS-GO

Evet kendinize iyi bakın görüşürüz

EVET CS-GO VALORANT KARŞILAŞTIRMASI:BİR KAZANAN OLCAK?