Gamer Assassin's Creed serisinde en sevmediğiniz karakter kimdir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Assassin's Creed serisinde en sevmediğiniz karakter kimdir 🤔#Gamer #FiqHShott Assassin's Creed serisinde en sevmediğiniz karakter kimdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Shaun Hastings karakteri 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum isimleri 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu oyunu hiç PC de oynamadım ama ben daha çocukken 2009 da samsung e250 telefon vardi tuşlu kizakli onda ilk olarak mobile versiyonunu oynamıştım vay be 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İsmini çok duydum da hiç oynamadım pas 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyunu oynamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Shaun Hastings karakteri
Hiç hatırlamıyorum isimleri
bu oyunu hiç PC de oynamadım ama ben daha çocukken 2009 da samsung e250 telefon vardi tuşlu kizakli onda ilk olarak mobile versiyonunu oynamıştım vay be
İsmini çok duydum da hiç oynamadım pas
Sevmem öyle oyunları
Shaun Hastings tabii ki.
Oyunu oynamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!