Gamer Valorant'a yeni set, "Kohaku & Matsuba" geldi. Beğendiniz mi? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor hiç ilgi çekici değil. çocuk skinleri gibi fdjgfdgjh Güzel durmuyor, beğenmedim. Ben beğendim. Güzel set. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Valorant'a yeni set, "Kohaku & Matsuba" geldi. Beğendiniz mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet beğendim güzel olmuş. 0 0 Yorumla
sgnfawVAEB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valorant sarmiyor ya o kadar para yatırdım bıraktım sonra düzgün birtakım olmadıktan sonra oynanacak oyun değil bir de para avcısı bir oyun bedava para yatırmayın 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yani yelpazeyi aliyimmi dedim semaviye gore ucuz ama dedigin gibi tatmin etmedi belki gece pazarina guzel seyler gelir be 0 0 Yorumla
reynalandın Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzel bee sadece daha güzel olabilirdi ama benim göz bebeğim kaosun başlangıcı o mükemmeldi 0 0 Yorumla
_pαsєídσn Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eskiai kadar sevmiyorum ya. Bozdu bence artık. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 631 cevap paylaştı. Hiç set almadigim için benlik degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet beğendim güzel olmuş.
Valorant sarmiyor ya o kadar para yatırdım bıraktım sonra düzgün birtakım olmadıktan sonra oynanacak oyun değil bir de para avcısı bir oyun bedava para yatırmayın
Yani yelpazeyi aliyimmi dedim semaviye gore ucuz ama dedigin gibi tatmin etmedi belki gece pazarina guzel seyler gelir be
Beş para etmez ya, beğenmedim.
Güzel bee sadece daha güzel olabilirdi ama benim göz bebeğim kaosun başlangıcı o mükemmeldi
Güzele benziyor
Eskiai kadar sevmiyorum ya. Bozdu bence artık.
Pek ilgim yok o oyuna
Hiç set almadigim için benlik degil
Berbat ötesi
karekterler zaten anime karekterleri