Gamer Depolama alanım Sims 4 için yeterli mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sims 4 indiricektim 50 gb falan diyor ama gerekli olanlar için 18 gb depolama alanı yazmış benim de 35 sıkıntı olur mu anlayamadım Depolama alanım Sims 4 için yeterli mi? Cevapla Fal Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl D'ye yüklesen daha iyi olmaz mı? Sonuçta boş. C'ye yükleme bence. 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Datayı seç yüklerken olmyorsa d ile c birleştirmek lazım 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl D diski boş oraya 15 tane sims kurarsın :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oraya nasıl yüklücen Yorumla Everglow +1 yıl Kurulum aşamasında sorar nereye yüklemek istediğini D diskini seçersin yüklersin. Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Evet yeterli, programı windows C ye kur 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Data kısmı boş oyunu oraya yükle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapıyoruz onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
D'ye yüklesen daha iyi olmaz mı? Sonuçta boş. C'ye yükleme bence.
Datayı seç yüklerken olmyorsa d ile c birleştirmek lazım
D diski boş oraya 15 tane sims kurarsın :D
oraya nasıl yüklücen
Kurulum aşamasında sorar nereye yüklemek istediğini D diskini seçersin yüklersin.
Evet yeterli, programı windows C ye kur
Data kısmı boş oyunu oraya yükle
nasıl yapıyoruz onu
Yeterli zaten yetmez ise inmez
Yeterli