Gamer Oyunu İndirdim Ama Ben Bunu Nasıl Kurucam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gta vc oynayasım geldi indirdim ama böyle oldu ne yapıcam bilemedim Güncellemeler+1 yıl tamamdır halelttim teşekkürler hepinize Oyunu İndirdim Ama Ben Bunu Nasıl Kurucam? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Doğrudan kuramazsın. Ya CD'ye yazacaksın ya da sanal CD olarak açacaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl off başka siteden indirsem böyle mi olur yine Yorumla Soran +1 yıl ayrıca flash a yazsam o da olmaz mı Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Nereden indirdiğine bağlı. Kurulumsuz versiyonunu indirseydin keşke Yorumla Soran +1 yıl torrent den indirmek istedim kolay diye ilk çıkan siteyi açtım ama o dediğini nasıl bulurum ki Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Deamon tools diye bir program var sanal sürücü onunla çıkarılıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hmm bakayım ona da olmadı Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Nasıl baktın da mı olmadı Yorumla Soran +1 yıl olmadı yı yanlış yazdım Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Niye yanlış yazıyon kardeşim? Te allahım. Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sanal cd olarak yapman gerekiyor, eskiden biliyordum program ama unuttum hep 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hmm olmadı başka siteden mi indirsem yaa belki böyle olmaz Yorumla Flavendirel +1 yıl indirdiğin dosyanın türüne göre, muhtmelen yine sanal cd yapman gerekecek, googledan bak bulursun. çünkü eski bir oyun, cd zamanlarından kalma Yorumla Soran +1 yıl hmm anladım Yorumla Flavendirel +1 yıl DAEMON Tools Lite.şu program işini görür. Yorumla
nathan22 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl teker teker açmayı deneyebilirmisin olmazsa başka çözüm bulalım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl hmm pekii Yorumla Soran +1 yıl peki ben bu bin dosyasını neyle açmalıyım Yorumla nathan22 +1 yıl daemen tools da kullanmayı bidene YouTubede how to use daemen tools yaz bi Yorumla nathan22 +1 yıl ytba how to open. bin files yaz Yorumla Soran +1 yıl okkk bir bakayım olmadı başka bir siteden indiricem yine Yorumla nathan22 +1 yıl fitgirlden indirsene istediğin oyunu her şey var orada Yorumla
BuralarDutlukidu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Exe dosyası yok mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mm yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doğrudan kuramazsın. Ya CD'ye yazacaksın ya da sanal CD olarak açacaksın
off başka siteden indirsem böyle mi olur yine
ayrıca flash a yazsam o da olmaz mı
Nereden indirdiğine bağlı. Kurulumsuz versiyonunu indirseydin keşke
torrent den indirmek istedim kolay diye ilk çıkan siteyi açtım ama o dediğini nasıl bulurum ki
Deamon tools diye bir program var sanal sürücü onunla çıkarılıyor
hmm bakayım ona da olmadı
Nasıl baktın da mı olmadı
olmadı yı yanlış yazdım
Niye yanlış yazıyon kardeşim? Te allahım.
sanal cd olarak yapman gerekiyor, eskiden biliyordum program ama unuttum hep
hmm olmadı başka siteden mi indirsem yaa belki böyle olmaz
indirdiğin dosyanın türüne göre, muhtmelen yine sanal cd yapman gerekecek, googledan bak bulursun. çünkü eski bir oyun, cd zamanlarından kalma
hmm anladım
DAEMON Tools Lite.
şu program işini görür.
teker teker açmayı deneyebilirmisin olmazsa başka çözüm bulalım
hmm pekii
peki ben bu bin dosyasını neyle açmalıyım
daemen tools da kullanmayı bidene YouTubede how to use daemen tools yaz bi
ytba how to open. bin files yaz
okkk bir bakayım olmadı başka bir siteden indiricem yine
fitgirlden indirsene istediğin oyunu her şey var orada
rar indir önce knka pc'ye :D
Exe dosyası yok mu