Gamer Mobil oyun yapıyorum, grafikler nasıl görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor GTA mafia karışımı 2 boyutlu havadan gösteren güzel hikayeli bir oyun yyapıyorum mobil için geliştiriyorum sizce nasıl görünüyor? Mobil oyun yapıyorum, grafikler nasıl görünüyor? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl İyi görünüyor, optimizasyon konusunda da problem yoksa başarılı 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Başarılı… Grafiklere bakarsak güzel bir oyun olacağa benziyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayatınız yalan mk ya asdsda bir tane programın hazır görseli değil mi bu her yerde geziyor :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl creativecloud.adobe.com/.../touch-up-a-photo-with-liam-man lol Yorumla
eternal2022 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çok seksi bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hatta yan bir görevde ana karakterin ayak fetişi olduğu için 36.5 numara ayak arıyor lclflfl😀 Yorumla eternal2022 +1 yıl ooo mükemmel Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Hangi oyun motoru bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Unreal engine 5 Yorumla meryem0990 +1 yıl E iyi o zaman Yorumla meryem0990 +1 yıl Unreal engine çok değişmiş öğretirsin bir ara bana da diyecektim de dönmemişsin mesaja Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi görünüyor, optimizasyon konusunda da problem yoksa başarılı
Başarılı… Grafiklere bakarsak güzel bir oyun olacağa benziyor
Hayatınız yalan mk ya asdsda bir tane programın hazır görseli değil mi bu her yerde geziyor :D
creativecloud.adobe.com/.../touch-up-a-photo-with-liam-man lol
Güzel bana kalırsa.
Bunun hazır görsel olması dışında sorun yok.
Güzel gözüküyor eline koluna sağlık
Kaliteli duruyor şimdilik, başarılar
Gayet iyi görünüyor dostum kolay gelsin
çok seksi bence
Hatta yan bir görevde ana karakterin ayak fetişi olduğu için 36.5 numara ayak arıyor lclflfl😀
ooo mükemmel
Hangi oyun motoru bu
Unreal engine 5
E iyi o zaman
Unreal engine çok değişmiş öğretirsin bir ara bana da diyecektim de dönmemişsin mesaja
Güzell