Daha yeni çıktığım maçta fazlası ile zorbalığa maruz kaldım işin komik tarafı ise takımda ki breach oynuyan şahıs maçta ağzımı açıp herhangi bir şey demediğim halde yapmadığım şeyler yüzünden bana zorbalık yaptı ve diğer 3 kişi de bunu destekledi :D? Bu arada rankım gold dercesiz maç girmiştim takımdakiler de gümüş ve bronz aşağıya maç sonucunu bırakıyorum viper oynadım
Bir şey daha var "buna maruz kalmak istemiyorsan tek girme" diyenler oluyor ben neden tek başıma oyun oynayamıyorum ki yani illa düzgün şekilde oynamak için birileri ile girmem gerekiyor? Şu geri kafalılığı bırakalım ya
Valorant'ta neden kadın oyunculara zorbalık yapılıyor?
Uzun zamandır Valorant ve Pubg oynuyorum. Pubg'de pek oto eşleşmede girmesem de, yine de nadir denk geldiğim oluyor. Hele Valorant.. Dia ve yücelik arası dönüp duruyorum. Genelde presiz giriyorum. Takıma ne zaman kız gelse, çoğu zaman sadece info vermek için mikrofon kullansam da, bir bakıyorum ki hatun konuşmasa bile sırf uyuz etmek adına sataşanlar oluyor. Tek amaçları da ne biliyor musun? Belki tilt ederim de karşılık verir ve bir şekilde tanışırız :D Bu toxicler bitmez.
Bunun dışında çok nadir olsa da kızlarda da bu durum var. Vuramayan olduğunda laf edeni de gördüm. Dün gece bir kızla beraber 2 erkek pre girmiş. 3 kişiler. Takımda ben reyna oynuyorum, bir herif de breach. Ben vurduğum için her şey güzel ama breach doğru skill kullanmadığı için kızın etmediği küfür kalmadı. Tabi yanındaki 2 erkek pre de arkasından destekliyor. 3 kişi bir herife yüklendiği için dayanamayıp ben de daldım araya, baya dalaştık. Oyunu da haliyle verdik. Gerek var mıydı?
Oyunda bazılarının kabullenemediği şeyler var. Bazı insanlar her ne kadar toxic olsa da, ona karşılık vermemek gerek. Ona karşılık vereceğim diye diğer insanların oyunlarını da satıyorlar ve modunu düşürüyorlar.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızlarda da var toksik olan tabikide zaten toksikliğin kadını erkeği yok ama oyun oynarken sadece kadın olduğum için neden küfür yiyorum benim derdim o hani niye yani sebep ne istiyorlar anlamıyorum ya oyunlar sadece erkeklere yapılmış gibi davranıyor bir kitle
Bayağı uzun zamandır valorantı oynuyorum açıkcası iyi olduğumuda düşünüyorum. Aldığım heroyu nasıl oynamam gerekiyorsa öyle oynarım takımdakilerle hep tatlı dille konuşuyorum ki zaten olması gereken bu ama bende sesim ince olduğu için bu toxiclere maruz kalıyorum , her seferinde yok bu programmı küçük çocukmusn kız mısın sanane kardeşim oyna işte işim gücüm yok gelip oyunda program mı açıcam cidden sizde yapıyorsanız yapmayın abi kırıcı insanlar size bir şey kanıtlamak zorunda değil sesim ince buyum programda kullanmıyorum herkesin dış görünjüşü nasıl farklıysa ses tonuda farklı olabilir. Birbirimize ne kadar saygılı olursak o kadar iyi bir oyun deneyimi alırız lütfen biraz dikkatli olun <3.
Ya o kadar haklısın ki. Ne kadar başıma bu olay geldi bilmiyorum. O kadar rahatsız edici bi durum ki. Belli bir zamandan sonra sırf kızsın diye konuşasın bile gelmiyor. Ben bir aralar öyle yapıyordum ama sonra vazgeçtim. Sırf kız olduğum için niye konuşmayayım ya? Sen bence benim yaptığımı yapma. Sen de bir oyuncusun onlar konuşabiliyorlarsa sen de konuşabilirsin rahatça. Bence mutlaka böyle diyenleri şikayet et.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reportluyorum zaten ya öylelerini oyuna ilk başladığım zamanlarda asla susmaz baya kavga ederdim ama artık yoruyor ya konuşmuyorum seslerini falan kapatıyorum
Cinsiyete göre yapmıyorlar muhtemelen ya hatta kadın oyunculara daha yumuşaklar.
Benzer şeyleri bugün bende yaşadım 2 rakibi almışım spike'a gidicem çözmek için neymiş orada ne işim varmış başladılar konuşmaya boş boş takım listesinde de top 1 de ben varım, bazıları anca konuşuyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadın oyunculara karşı yumuşak değiller öncelikle ayrıca ben erkeklere yapmıyorlar demedim zaten toksik toksiktir ama bıktım yani oyun oynarken kadın olduğum için zorbalığa maruz kalmaktan
Bilmiyorum ama benim gördüğüm öyle ne kadar kötü oynarsa oynasın laf eden olmuyor bazen, zaten kitlesi belli oyunun girdiğinde de ne mal oldukları belli oluyor hemen ona göre mic açmazsın herkesi susturursun oyununa bakarsın, zaten anca zırvalıyorlar.
yapanlar var mı bilmiyorum ama olsa bile şaşırmam. bi video da görmüştüm gerçekten öyle tipler var ve s*kilesi tipler afedersiniz. bunlara susmayın sövün bence p*zevengler
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sövünce de bitmiyor ki bende küfür kalmadı sovmektenxjdjsknssm
Ya volarant oynadığım günler 5 vakit küfür ediyordum orası toxic işte nedeni bu ağlıycaksan girme
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
:D? Konu ağlamak değil ajan seçim ekranında ses açıp"merhaba" diyorum "kes sesini orpu" diyen oluyor bir oyunda sadece cinsiyetimden ötürü neden küfür yediğimi anlamaya çalışıyorum. Okuduğunu anlamayan birisin ama inşallah bu yorumda sıkıntının ne olduğunu anlatabilmişimdir.