Gamer Steam kütüphaneniz de kaç tane oyun bulunmaktadır? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Steam kütüphaneniz de kaç tane oyun bulunmaktadır 🤔#FiqHSHoT #FiqHShott #Gamer Steam kütüphaneniz de kaç tane oyun bulunmaktadır? Cevapla Oyun Soruları Steam Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. şu an 21 tane var 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl uzun zamandır girmiyorum. şifremi yenilemem gerekir ama elliden fazla vardır 1 19 Yorumla FiqHShott +1 yıl Vay be umarım bir gün benim bu kadar oyununum olur Yorumla Junİchi +1 yıl beleş toplamışımdır :d Yorumla FiqHShott +1 yıl Beleş mi 😮 Yorumla Junİchi +1 yıl arada ücretsiz oluylar ya Yorumla FiqHShott +1 yıl Haa kötü oyunların hepsini aldın kütüphaneye anladım Yorumla Junİchi +1 yıl olabilir hiçbirini oynmamıyorum xd bence hepsi kötü yok bikaç iyi vardı Yorumla FiqHShott +1 yıl Pubg gibi mi 😄 ya da Warframe Yorumla Junİchi +1 yıl yok... my time at portia gibi iyi onlar Yorumla FiqHShott +1 yıl Anime oyunları mi bir ara bende bir tanesini alacaktım ama beğenmedim geri iade ettim Yorumla Junİchi +1 yıl ya ona tam anime denemez çiftlik filan var etraftakilerle etkileşime giriyosun toplama taş kazma filan mesela Doraemon oyunu var onu çok istiyorum keşke beleş olsa jdhfkjhsdf Yorumla FiqHShott +1 yıl Ben cars pixar 1-2 indirime girmişti öyle almıştım 2,90 mıydı neydi bu kış hemde 😄 Yorumla Junİchi +1 yıl ya indirimde bende oyun alacaktım bi ara ama para yükleyemedim steame ya :( her şeyi denedim araştırdım sorun neydi hala bilmiyorum. Yorumla FiqHShott +1 yıl Hayat çok pahalı oldu artık normaldir Yorumla Junİchi +1 yıl hayır ondan değil ya steam cüzdan atamadım sljdfhskldff Yorumla FiqHShott +1 yıl Bu kışa iyi hazırlan o zaman her yılbaşı haftasında indirim oluyor 😄 Yorumla Junİchi +1 yıl oyunlardan uzaklaştım ya Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄 Bende aynı şekilde ☹ bilgisayarım bozuldu ama eve dönünce bilgisayar kursuna yazılıcam oradan herşeyi öğrenip belge alıp iş arayacağım Yorumla Junİchi +1 yıl iyi yaparsın çok zaman çalıyo önüne geçemezsen Yorumla FiqHShott +1 yıl Neyin önüne? Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. 60 civarıydı en son 1 0 Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 243. 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Höh yavaş 😄 Yorumla CarbonBlack +1 yıl :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
şu an 21 tane var
uzun zamandır girmiyorum. şifremi yenilemem gerekir ama elliden fazla vardır
Vay be umarım bir gün benim bu kadar oyununum olur
beleş toplamışımdır :d
Beleş mi 😮
arada ücretsiz oluylar ya
Haa kötü oyunların hepsini aldın kütüphaneye anladım
olabilir hiçbirini oynmamıyorum xd bence hepsi kötü yok bikaç iyi vardı
Pubg gibi mi 😄 ya da Warframe
yok... my time at portia gibi iyi onlar
Anime oyunları mi bir ara bende bir tanesini alacaktım ama beğenmedim geri iade ettim
ya ona tam anime denemez çiftlik filan var etraftakilerle etkileşime giriyosun toplama taş kazma filan mesela Doraemon oyunu var onu çok istiyorum keşke beleş olsa jdhfkjhsdf
Ben cars pixar 1-2 indirime girmişti öyle almıştım 2,90 mıydı neydi bu kış hemde 😄
ya indirimde bende oyun alacaktım bi ara ama para yükleyemedim steame ya :( her şeyi denedim araştırdım sorun neydi hala bilmiyorum.
Hayat çok pahalı oldu artık normaldir
hayır ondan değil ya steam cüzdan atamadım sljdfhskldff
Bu kışa iyi hazırlan o zaman her yılbaşı haftasında indirim oluyor 😄
oyunlardan uzaklaştım ya
😄 Bende aynı şekilde ☹ bilgisayarım bozuldu ama eve dönünce bilgisayar kursuna yazılıcam oradan herşeyi öğrenip belge alıp iş arayacağım
iyi yaparsın çok zaman çalıyo önüne geçemezsen
Neyin önüne?
60 civarıydı en son
10 u geçmez çok kullanmıyorum
1 tane var o da zula dır.
20 Vardır
243.
Höh yavaş 😄
:D
0 oyun oynamıyorum.
23 oyun var.
74 knk