Valorant son turnuvası Champions Tour ile Dünya Şampiyonunu belirleyecek. Turnuvalar İstanbul VW Arena'da olacak ve canlı izleyiciler katılabilecek. Bilet fiyatları da belli oldu.

Sizce fiyatlar pahalı mı? Bana normal geldi.

Valorant son turnuvası Champions Tour ile Dünya Şampiyonunu belirleyecek. Turnuvalar İstanbul VW Arena'da olacak ve canlı izleyiciler katılabilecek. Bilet fiyatları da belli oldu.

Sizce fiyatlar pahalı mı? Bana normal geldi.

20 yaşındayım 6 yaşından beri sayısız oyun bitirdim sayısız oyun oynadım. Riot games bana bedava vıp bilet gönderse bile gitmem. En abartılan ama içi boş olan hatta spray mekanizması bile olmayan saçma sapan bir oyun. Bu kadar tutmasının tek sebebi Riot gamesin mükemmel reklam stratejisi. Aynısı Lolde de yaptılar.
Biraz daha uygun olabilirdi ama ülkemizde bu denli bir olay bana kalırsa ilk defa yaşandığı için oyunun biraz daha Türk için server karakter ve benzeri açısından hitap ettiği için fiyat bu olursa da gidecek çok olacağını düşünüyorum
Cevap
31Cevap
Bence normal
Her şeyin fiyatı uçtuğu için ne pahalı ne ucuz anlayamıyorum. Ben oynamadığım oyunu izlemek için para vermem ama meraklıları için normal
Yoo normal bence, sevenlerine iyi seyirler..
bir kolanın bile 25 TL olduğu ülkede gayet normal. sevdiğim bir oyunsa bu parayı veririm
3-5 tane sığır orada oyun oynayacak bende para verip sadece izleyecek miyim yani? Milleti ne güzel sövüşlüyorlar la jajaja
Pahali ya tum turnuvayi izlemek en az 730₺ gitmem daha iyi
Oyun oynayanları izlicem , bide üstüne para vericem he.
Ücretsiz gidebiliyorum ama gider miyim bilmiyorum...
Yani pahalı olmayan hiçbir şey kalmadı ki artık pahalılık diye bir şey yok normal hayat bu
Bana göre pahalı olmasada türkiyede yaşayanlar için pahalıdır, durumu iyi olanlar hariç
Derdim yok birde valo turnuvasına mi gideceğim sanki cırt bana gelmez
seni ben yeğenimle tanıştırayım oda roblox hastası valorant da öğretirsin ona
1 kişilik yerim var kızlardan gelecke olan varsa ıısmarlayabilirim yeme içme bilet her şey benden :D ben ısmarlıyorum :D
Gayet normal.
Bu ülke şartlarında
Artık her şey uçtu normal yani seven gider zaten
Çöporant için para harcanmaz
Ne yapsınlar bedava mi
insanlar bunu izlemek için para mı ödüyor birde
Çok pahalı abarttılar.
Tiesto konserine gitmek daha mantıklı :)
Ne bu futbol şampiyonlar ligi vip koltuk mu :d
Fazlasiyla pahali
normal ama ilgi alanim degil
Çok para değmez.
Fazla pahalı sayılmaz.
Valo boş
Riot games çünkü
yanlız skin efsane be
Pahalı
Cok uygun. Daha fazla olmasini bekliyordum.
Ben şahsen vermem
İşim olmaz
Normaldir
Bence pahalı.
Çok pahalı
O parayı bana verirlerse belki izlerim 😅
Gayet ucux
Pahali
Pahalı
Tr de ucuz bisi yok
Pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?