Gamer Oyun oynayarak kaç saat uykusuz kaldınız? SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selam 🖤🌼🎮Epey uykusuz kaldığım zamanları düşünüyorum oyun oynayarak sabahladığım bile oldu. Pişmanda değilim açıkçası güzel zaman geçirdim bir çok oyunda neyse sizler oyun oynayarak kaç saat uykusuz kaldınız?#SaçaklıBebek🖤 Oyun oynayarak kaç saat uykusuz kaldınız? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 27 saat sonra algılarımı kaybettim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. 6 saat ara vermeden oynamıştım 1 0 Yorumla
smirniii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sims oynarken çok uykusuz kalıyordum garanti bi 20 saati vardır. Simlerim uyuyor ben ayaktayım falan. Btw ismin ne hoş senin öyle ^^ 2 1 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir ara çok geç saate kadar oynuyordum ama uykusuz kalmıyordum çünkü zaten az uyuyorum.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Uykumu bozmam sanırım ama eskiden metin 2 oynardım gece gündüz sersem dahi olurdum iyi ki bıraktım o oyunu bela olmuştum resmen oyuna. 1 0 Yorumla
sarafalanfilan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Tüm gece kaldığımı bilirim bazen günlerce bile uyumadığım olmuştu şimdiki aklım olsa oynamam o ayrı mesele tabi 1 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok saat saymadım. Bilgisayar oyunlarının verdiği hazzı veremeyen insanlar çok oldukça da çok rahat sabahlarım. 1 0 Yorumla
esilayurtçu1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl abartmıyorum bir yaz arkadaşımla 16 saat boyunca kesintisiz oyun oynamıştık sonra gözler pert zaten doğuştan bozuk numaram bayağı artmıştı 1 0 Yorumla
SülÇakır Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 91% +1 yıl Uykusuz kalacak kadar oyuna zaman ayırmadım. 1 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl aksan 5 ertesı gunun gece 12 28 saat 14 saat uykusuz oynadım zmanaalr oldu kızkıza 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 26-27 saat uykusuzluk rekorum var 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Çok kaldığım oldu. Saat tutmadım hiç. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykusuz kalmadım 0 0 Yorumla