biz bu hayatı izlemeye gelmişiz :D

biz bu hayatı izlemeye gelmişiz :D

Bu oyun odası değil her ne kadar hatalı isimlendirmiş olsak da atari salonu diyoruz buna. 4 tane emule konsol 20bin onlara 4 tane 28-32" civarında ekran alman lazım 15bin de ona sayalım, iyi kötü her birine hoparlör 3bin onu say. Konsol kabinleri için mobilyacı 10bin, kabinlere kaplama 2bin. Toplam 50bin. Ortaya tilt oyunu en azından 2bin de onu eklersin
Bu fiyatlar kaba tahminim. 5bin lira tolerans verelim belki 45 belki 55 yani. Atari salonu da şöyle yanlış bunlar çeşitli marka oyun konsolları. İçinde Sega var Amiga var Nintendo var Atari var ve başka markalar da var. Atari aslında bilgisayar ve oyun konsolu markası. Biz genelleme yapıp hepsine atari demişiz bunlar aslında oyun konsoludur
Şu an ki tek Hayalim en büyük amacım böyle bir oda hemde homeoffice olacak
Cevap
28Cevap
Bence en az 100 bin olur
Komple her şey dahil en aşağı 300.000 gider. Sırf o iç dizayn kafadan 70.000-80.000 tlye patlar. :D
Çok gider çok buraya ayda belki 5 bin TL fatura gelir almayı geçte sen kirasını nasıl alacaksın bir baskın yerse burası tüm alet edevatlar da gider..
O gamer’ın hayatı yokmuş ya 🥺
Çok para gider çok.
3080 ve i9 12. Nesil PC işimi görür benim. Bu kadar çok abartı
Atari oyunlari istemem de playstation bilgisayar yanında bilardo hokey bowling gibi bi salon qcmak isterdim evet
Hayatını hiç etmiş, güneş ve insan yüzü görmeyen bir gamer'in odası vah vah.
Türkiye de fazla yekün tutar, servet tutar yani.
En azından izliyorsun, böyle bir Gamer odan olsa kör olacaksın, izlemeyeceksin. 🤡
Sen de 100 bin TL ben diyeyim 200 bin TL
güzel bir hayalin var umarım bir gün bu hayalini gerceklestirebilirsin
Yurtdışına kaçman gerekir kdjsjsjsjaa
Uuu bı 300 400 k gider gibi geldi😅😅
En az 100.000 TL'yi gözden çıkar
Oda 50 bin içindekiler de ortalama 500 bin
50 bin 60 bin kesin gider
500k'den fazla harcaman gerekir
500bin kafadan gider.
Sen hele o telefonunu çıkar 😂
En azından o merdiven 30-40 bine patlar ,😂
boş ver oyun odasını sen çok pahalı