Gamer @_anaiswatterson_ ile hangi LoL şampiyonusunuz söyleyelim mi? Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor @_anaiswatterson_ ile hangi LoL şampiyonusunuz söyleyelim mi?#Soojin #JendeBen Akali'yim bu arada. @_anaiswatterson_ ile hangi LoL şampiyonusunuz söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Söyleyebilirsiniz 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Yasuo
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl LoL herolarını pek bilmesem de söyleyin gelsin :D Görseline bakarım en fazla :D 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Kayn Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl söyle, mainimi tahmin et ve onu söyle :dOrta koridorda oynanılıyor ve ap şampiyonlara karşı güclü bil bunu :d 1 6 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Zed diyesim geldi Yorumla Benidelietmex +1 yıl Kassadin Yorumla Benchbas +1 yıl @Benidelietmex tebrikler kanka Yorumla Benchbas +1 yıl Yok bebiş oyunu takip etmiyonmu zed ne alaka jshshdhdhhd galio desen neysede Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Mid diyince geldi aklıma sadece djkdhdjf en son oyunu 73848 yıl önce oynadım Yorumla Benchbas +1 yıl Fark ettim, valoya döndü büyük kitle zaten onlardansiniz herhalde endbjdjdndbbx Yorumla
KongFuZi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Merhaba,Çok merak ettim, zaman ayırırsanız memnun kalırım.Işıkla kal... 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Lucian Yorumla KongFuZi +1 yıl Ah Senna'm...Benim güzel yarı canlı sevgilim :DTeşekkür ederim zaman ayırdığın için... Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hiç lol oynamadım ama söyle bakalım ne çıkacak ortaya :) 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Twisted fate Yorumla SalvioHexia +1 yıl ooo beğendim kendimi gerçekten :D Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Talon falan yapın bari. Ya da Brand. Olduğum yeri yakayım 😂 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çok şekil yapmayın ikiye tek gelin seri ayrıca söyleyin yine de sjdjdjsj 0 0 Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl söyle apla APLA APLAAA 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl @_anaiswatterson_ söylesin ben küstüm sana Yorumla Hatitler +1 yıl yaa küsme özür dilerim ;_; Yorumla Hatitler +1 yıl tamam bi daha apla demicem söz Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç oynamadım ama merak ettim. 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Seraphine Yorumla Bt74ever +1 yıl Teşekkür ederim.:) Yorumla Wheeinthemood +1 yıl rica ederim :)) Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Buyrun söyleyin bakalım 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Shen Yorumla Gökay90 +1 yıl Severim :D Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım 😇😇 1 8 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Sett Yorumla kafkefsago +1 yıl İyi bı karakter mi 😂😂 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl bence evet Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahah teşekkürler o zaman😅😅 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl rica ederim shwhsjn Yorumla kafkefsago +1 yıl 😇😇 Yorumla benkendall +1 yıl set top lanein kralıdır be kaslı kollarına öldüğüm Yorumla kafkefsago +1 yıl @benkendall Uuu demek o kadar havalı 😎😎, @Wheeinthemood çok teşekkürler tekrardan 🤣🤣 Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet evet evet jfjdj 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Lulu tabi ki Yorumla Shithappen +1 yıl Yaaaaaaa iste bu beeeh djjsjsjjsj Yorumla Wheeinthemood +1 yıl sjwhhsjs Yorumla
Gercekleracıdrı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Eskiden oynuyordum kimmişim bakalım 1 4 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Lee sin Yorumla Gercekleracıdrı +1 yıl Midde katarina maindim tüm skinleri vardı lee sin oynamadım hiç. d Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Tamam oyuna başla Lee sin ile oyna Yorumla Gercekleracıdrı +1 yıl Sinir hastası olmamak için bıraktım zaten ben almıyım :D Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Xin Zhao Yorumla Boavistaa +1 yıl İyidir Yorumla
senaküçük35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Söyle 1 9 Yorumla senaküçük35 +1 yıl Hadi Yorumla Wheeinthemood +1 yıl arkadaş söylicekti ama neyseee Sona diyim Yorumla senaküçük35 +1 yıl Dilsiz olduk Yorumla senaküçük35 +1 yıl Ama telepati yapabiliyorum Yorumla senaküçük35 +1 yıl Güzel can falan basıyorum Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl Fiora Yorumla senaküçük35 +1 yıl Hangisiyim şimdi Yorumla senaküçük35 +1 yıl Fiora olmayı daha fazla isterim Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Fiora ol o zaman Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mobil legends? 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Mobile legends ne alakaa Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Lol oynamıyorum söylesende anlamı olmaz benim için xd Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Zilong diyesim geldi Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Thanks madam ama bir brody olaydı eyiydi xkdkx Yorumla Wheeinthemood +1 yıl shwgsjh Yorumla
NYmert Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Evet.. 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Draven Yorumla NYmert +1 yıl teşekkürler Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyleyin 2 1 Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl Ashe Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Süleyinnn 2 1 Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl Jinx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Söyleyebilirsiniz
Yasuo
LoL herolarını pek bilmesem de söyleyin gelsin :D Görseline bakarım en fazla :D
Kayn
söyle, mainimi tahmin et ve onu söyle :d
Orta koridorda oynanılıyor ve ap şampiyonlara karşı güclü bil bunu :d
Zed diyesim geldi
Kassadin
@Benidelietmex tebrikler kanka
Yok bebiş oyunu takip etmiyonmu zed ne alaka jshshdhdhhd galio desen neysede
Mid diyince geldi aklıma sadece djkdhdjf en son oyunu 73848 yıl önce oynadım
Fark ettim, valoya döndü büyük kitle zaten onlardansiniz herhalde endbjdjdndbbx
Merhaba,
Çok merak ettim, zaman ayırırsanız memnun kalırım.
Işıkla kal...
Lucian
Ah Senna'm...
Benim güzel yarı canlı sevgilim :D
Teşekkür ederim zaman ayırdığın için...
hiç lol oynamadım ama söyle bakalım ne çıkacak ortaya :)
Twisted fate
ooo beğendim kendimi gerçekten :D
Talon falan yapın bari. Ya da Brand. Olduğum yeri yakayım 😂
Çok şekil yapmayın ikiye tek gelin seri ayrıca söyleyin yine de sjdjdjsj
söyle apla APLA APLAAA
@_anaiswatterson_ söylesin ben küstüm sana
yaa küsme özür dilerim ;_;
tamam bi daha apla demicem söz
Hiç oynamadım ama merak ettim.
Seraphine
Teşekkür ederim.:)
rica ederim :))
Buyrun söyleyin bakalım
Shen
Severim :D
Söyleyin bakalım 😇😇
Sett
İyi bı karakter mi 😂😂
bence evet
Ahahah teşekkürler o zaman😅😅
rica ederim shwhsjn
😇😇
set top lanein kralıdır be kaslı kollarına öldüğüm
@benkendall Uuu demek o kadar havalı 😎😎, @Wheeinthemood çok teşekkürler tekrardan 🤣🤣
Evet evet evet jfjdj
Lulu tabi ki
Yaaaaaaa iste bu beeeh djjsjsjjsj
sjwhhsjs
Eskiden oynuyordum kimmişim bakalım
Lee sin
Midde katarina maindim tüm skinleri vardı lee sin oynamadım hiç. d
Tamam oyuna başla Lee sin ile oyna
Sinir hastası olmamak için bıraktım zaten ben almıyım :D
Olur
Xin Zhao
İyidir