Varsa oyun önerin
Bilgisayar
Telefon
Konsol
Yüz yüze (masa oyunları)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Varsa oyun önerin
PC ya da konsol en iyisi bana kalırsa. Hangi oyunları oynamayı sevdiğine de bağlı aslında. Benim tercihim bu ikisi olurdu açıkçası. Konsol olarak PlayStation 4 alınabilir.
Oyun önerilerim: Ghost of tsushima, Injustice 2, Mortal Kombat 11, The last of us, Uncharted. PC ile de PS ile de oynanabilir oyunlar bunlar.
Mobilden oyun oynamak keyifli değil aşırı bu yüzden tavsiye etmem. Yine de sana birkaç oyun önerebilirim.
Oyun önerilerim: Mobile legends, Wild rift, Call of duty mobile, Genshin impact.
Şöyle sürükleyici bir oyun oynamak istiyorsan ya da seni gerçekten etkileyen bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsan ya PC'de ya da konsol oyunlarını oynamanı öneririm. Mobil oyunların çok sürükleyici bir tarafı yok bir dönem sonra sıkılmaya başlıyorsun ya da şu an piyasada herkesin oynadığı klişe oyunlarla zaman öldürmüş oluyorsun.
Cevap
2Cevap
Bilgisayar bence
Kimle oynayacağına bağlı tek oynayacaksan telefon çift oynayacaksan bilgisayar cunki telde kasabilir.
Çok kişiyle oynayacaksan yine bilgisayar 3 kişiyle yüz güze oynayacaksan masa oyunları.
Arkadaş grubun varsa tabi dışarıda takıl ben çok sıcak olduğu için evde pcde takılıyorum green hell diye bir oyun buldum çok beğendim
Bilgisayar candır, eski ama ünlü oyunları tavsiye ederim. Genelde eski oyunlara grafiği kötü diye bakılmıyor ama gayet güzeller
Ben ipadden tercih ediyorum pcde paralı oluyor. Ona para vereceğime oyunun içinde elmas vs satın alıyorum.
pc en iyisi her zaman için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?