Takımla oyun tam benlik, koordineli oyunu severim.
Ben tek oynayanlardanım, tek başıma yıkarım ortalığı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendim iyi bir oyuncu olduğum için tek oynamaya odaklıyım takım arkadaşlarım hep canım geliyor çünkü anlaşamıyorum onların bana ayak uydurması gerek ))
Ne kadar iyi oynarsan oyna, senin yarı ayarında ve "takım" gibi oynayan bir denk geldiğinde hiç şansın yok. Ortalamalara bakan herkes bunu görür. Tek başına dağıtacak kadar iyiysen, takımında gereken yerlerde farkını belli edersin. Eski bir CS ve L2 oyuncusu ve sektörün içinden biri olarak çok net söyleyebilirim bunu. Takımla koca sunucuyu ele geçirmek varken, saman alevi gibi parlayıp sönüvermek, niye?
Tek başıma oynamayı da seviyorum, takımla oynamayı da ama bazen takımda cins oyuncular olursa sinirlerim bozuluyor. Bu yüzden tek takılmaya daha meyilliyim açıkçası..
Takım arkadaşlarıma bağlı eğer frekansım tutan insanlarsa takım işi daha iyi ama değilse her zaman kendi yaptıklarımın sonuçlarına katlanmayı tercih ederim
Cevap
48Cevap
Klan halinde takım oyunu daha iyi oluyor. Bildik kişilerle planlı oynanınca galibiyet kaçınılmaz oluyor.
Tek oynamak bana göre
hikayeli oyunların online tarafı olunca sarmıyo
ama eğer ki mc gibi oyunlar olunca maid skini bile giyerim

Takım oyununu becerebilsem takım oyunu güzel oluyor. Tek oynamak o yüzden. En azından takımdan küfür duymamış olurum.
Takimdakiler mal değilse takim oyununu tercih ederim.
Tek oynamak bana göre takım oyunu beni bazen çileden çıkartıyor.🎮
Eski bir basketbolcu olarak takım oyununa da yatkınım ama bilgisayar oyunlarında da (örneğin lol) başkasının kötü oynaması, özellikle de competitive bir zihniyette oynadığım dönemlerde sinir katsayımı yükseltir. Gerçek sporlarda takım, online olanlarda solo diyebilirim. Ya da iyi bir takımla online da olur.
Path of Exile candır.
Takım oyunlarında aşırı sinir oluyorum. Eskiden benden iyi oyuncular gelirdi onlarla oynarken gelişirdim. Şimdi taakıma anca embesiller geliyor ama embesil olduklarını görmüyorlar. Katlanılmaz oluyor
Koordineli oyun candır. Takım oyuncusu olarak takımımdaki arkadaşım için gerekirse canımı bile ortaya koyarım. 😅
Takım oyunu. Ama tabi öyle globalden adam toplayarak değil. Bildiğin, güvendiğin sağlam arkadaşlarınla birlikte
Takım ile oynamak bazen sinir etse de eğlenceli oluyor
Oyuna göre değişiyor aslında ama çoğunlukla tek oynarım
Takım oyununda genelde laf yiyorum, o yüzden tek oynamak daha güzel.
Uyum sağladıgımız kişilerle takım kurup oynamak daha güzel
Tabikide takım oyunu birebirde oyun taşımışlığım çok vardır
Herşeyin kalabalık olanı daha güzeldir özellikle oyunsa bu
Ben oyun olarak sadece tavla ve okey oynatım. Okey de eşsiz oynanmaz
Adam gibi işini yapsa herkes takım yenilmez olur ama tek olduğun herşeyle birden uğraşmak cırt
Takım oyunu kazanma olasılıgını %80 artırır.
yetenekli insanlar ile takim oyununu severim karsimda da denk takim isterim. cok guclu olup zayif ezmeyi sevmiyorum. keyif vermiyor.
Takım oyunu becerilebilirse çok zevkli oluyor
Insanlardan nefret ediyorum o yuzden tek yaparim her seyi
takım oyununda ayak uyduramıyorum bireysellikte yeteğinimi daha ön plana çıkıyor
Çoraplı resmini değiştirmişsin :)
2sinin de yeri ayrı şimdi bilemedim.
Solo seviyorum. Gemiyi kurtaran kaptan
single oyuncuyum ben :)
Takım oyununda tek oynayıp kahraman olmak
Bireysel oynardim cocukken artik oynamiyorum
Aslında o oyununa ve takımına göre değişiyor
Arkadaşlarla takım oyunu
Counter strike genel olarak tek oynarım
Tek oynamak bana göre iyi
Tek oynamak en iyisi kafam rahat oluyor
Benim için farketmiyor
Tek başıma oynamayı seviyorum
Takım savaşları güzel oluyor
Takım oyunu:) 125 TL benim:)
Takım oyunu.
takım oyunu
Tek başıma buyruk oynamak daha iyi 😂
Takım oyunu en güzeli suçu hep başkasına atarım :)
Takım oyunu iyidir
takım oyunu cok zevkli olur genel olarak
Tek daha guzel
Teke tek
Tekkk
tek oyunlar daha güzeldir
Takım oyunu için oynayacak arkadaş yok ki..
Asla takım arkadaşlarımla uyumlu olamıyorum
Takım oyunu
Tek daha iyi iki kişi olunca kavga çıkıyor :)
Tek oynamak
tek oynamayi severim
Farketmez
Takım oyunu
Özelikle seninle varmıyız bi oyuna
tek oynamak..
Tek başıma.
Tek iyiyim
Hiçbiri bana göre değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?