Bu oyunu oynayan ya da bilen varsa harbi olddur küçüklük aşkım karizmam abimi yerden yere vurduğum Rey Mysteriom cöxnvbznvb

Bu oyunu oynayan ya da bilen varsa harbi olddur küçüklük aşkım karizmam abimi yerden yere vurduğum Rey Mysteriom cöxnvbznvb

Call Of Duty Modern Warfare Serisi 😊⭐ Tamam çok Eski Oyun değil Tabiki Biliyorum 😅 Ama o zaman ben çocuktum İlk Modern Warfare Çıktığında 6 yaşındayım tabi o zaman başlamadım oynamaya 12 13 yaşlarda sanırsam Gerçekten Efsane oyun diye buna derim gerek haritaları olsun gerekse karakterler oyunun Hikayesi müzikleri çok Güzel

Yerden yere mi vuruyorsun? 😂 619'una maruz kaldın mı bari fkdkdkd çocukken ne izlerdim yaa benim 1. Rey 2. Cena
GTA Vice City & San Andreas
Need for Speed & Mos Wanted
Crazy Taxi
Serious Sam
Counter Strike 1.6
Pes 2013
Call Of Duty
FIFA 07
Tarayıcı oyunlarından da Sonic, Kafa Topu, Ateş ile Su, Kaktüs Adam.
Sokakta oynadigimiz oyunlar bilgisayardakilere nazaran çok daha keyifliydi
Sokakta en zevkli oyunlardan birkaçı beyblade , taso , bilye , bakugan , kart savaştırma , mahalle maçları falan
Bilgisayarda dersen tek sevdiğim yıllarca oynadığım counter strike 1.6 var hala oynarım 11 yıl falan oldu, yeri başka
Cevap
27Cevap
Call Of duty 1-2 en sevdiğim oyunlardı
Serious sam oyunu
WWE oyununu arkadaştan dergi karşılığında almıştım o zaman internetim yoku cüce bir adam vardı onu alırdım dev adamları döverdim :D
bizde cdsi vardı hediye almıstm cömxznvxmcv
Ooo Amerikan Güreşi severiz.
Gerçi bu eleman WWE güreşçisiydi. Sen nerden hatırlayacaksın ki Ric Fleir'leri lfkslfks
Dniye hatırlamiyim nsnzkssklssl
İsmini hatırlamıyorum kim bilir kaç yüzyıl önce bir ninja kaplumbağa oyunu vardı.. O dönemde onlar nasıl grafikler.. kalitesi üst düzeydi, aklımda kalmış..
Mafia 2 idi😅😅, hikayesini bildiğimden değil. Nedense çok hoş idi o zamanlarda ki zaten yine benim için hoş. Görevleri güzeldi, çevre mükemmel idi. Hoş idi kısacası😅
@crimsoon şuna baksana tam alfa 😅😅 https://youtu.be/Aqf4SJbJSHQ
@crimsoon 1. Sonunda öldürüyorlar o zamanki grafiklere göre çok komik duruyorlar Joe ile Vito 😂😂, 2. ben ilk anlamamıştım niye öyle bir ara sahne var ki diye sonradan anladım. Mr. Angelo, Mr. Salieri sends his regards😅. Ortamın güzelli apayrı idi ya oyunun, kış mevsiminin o şehirdeki güzelliği, 40 larin 50 lerin ortamları, müzikleri, arabaları, giyim tarzları hepsi apayrı güzeldi. Sonu keşke öyle bitmeseydi ama 🥺
eveet keske sonu oyle bitmeseydi ben 1. oyunu oynayamadım tanıdigimizda 2. oyunun cdsi vardi oyle oynama sansim oldu abimle arabalar ve ortamin nostaljisi cok guzeldi tvye baglayip oynardik sanki orada yaşıyomuşum gibi his verirdi okadar realist bi oyundu ama 3. oyunu begenemedim biraz gta cakmasi gibi olmuş
Ben de oynamadım 1. oyunu grafiği bana kötü geldi baya çünkü ama remastered yapıldi. Belki oynanır 😅. 2. hikayesi çok güzeldi ya. 3. de bı tane yarma gibi adam afedersin gangster havasında oyun olmuş. Oyunun adı mafya ama dediğin gibi aynı GTA gibi olmuş. Bakalım 4. oyun nasıl olacak
3. Oyunu yapanlari dağıttı şirket 😅😅, zaten normalde 4. oyun cikmayacakti bile. 3. oyun grubundan çoğu kişi gidince çıkaracak oldular. 2. tırnağı aynen olamazlar büyük ihtimalle. Ama 3. den güzel olur bence.
@crimsoon umarım, teşekkürler konuşma için 😇. İyi geceler dilerim
Need For Speed.. GTA da eğlenceliydi şimdi hakkını yemeyelim.
Sen old görmemişsin kuzum. Oyun oynamak için hiç 5000 satır kod yazdın mı? Daha okula gitmeden kitaptan baka baka yazıyodum öyle okuma yazmayı ve Visual Basic kodlama dilini öğrendim 5 yaşımda
İnternet oyunlarından Sift Heads serisini çok severdim
Süper Mario. Bir de Pacman. Küçükken fazla oyun yoktu. Bende PES vardı gerçi de onlar sayılmaz.
Fakirlikle geçti ki hayatım ne bileyim şimdi nesil herşeye sahip herşeyden nefret ediyor
sen doğduğunda bunlar bitmişti la jalkda
ağlama oynadm
susarmısın kafa mı atim
Çocukken en sevdiğim oyun Hugo'ydu 😃😃
Gta çok oynuyodum bide buluşup arkadaşlarımla oynuyoduk hala arada bakiyorum dkdpfpkdofo
assassin's creed
Metal slug, Quake 3 arena
Süpürgeli cadı jdjskpuahha
Mario tank Bomberman mortal Kombat
mortal combat severdim ha birde 3d oyunlar 😍
Shaiya
Gta vice city...
Furltbol maçı
GTA serileri
GTA vice ctiy
Minecraft'tı sanırım
Nfs oynardım