Yaaa yumurtadan şapşik çıktı hemen 3 yıldız yaptım tabii ki aklşjdsa

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaaa yumurtadan şapşik çıktı hemen 3 yıldız yaptım tabii ki aklşjdsa

TFT oynamıyorum sattığım hesap da baya değerli skinler vardı şapşik karakterler daha çok hoşuma gidiyor özellikle kız karakterlerini seviyorum Kai'nin prestij kostümlerini aldım tav oldum o kostümlere
Ya bu oyun beni sevmiyo hep aw ejderhalarını robotları veriyombakıyom millete ne güzel chibi yasuo var kda pop stars ya da all out skinli minişler var
Fakire ekmek yok alskda
Diyene bak döşxisiaşdiwşfğe
Benim 3 yıldız koleksiyonum vaaaar
Gif mi yaptın
Tam dayakliksin ahsjallssşşssçsşlc
videosu yakında lol fails de :D :D
Kapa ceneni telif aticam
riot games misin gardaş klşajsd
Karsmdaki yondaime lee sin gbi oynuyo awcocu bi durmadı ki ayrıca bana KS attıjız kasılmamı engellediniz mage pot aldığım halde hasar vuramadım
Hespa benm
lan gözüm kapalı kesiyodum ben o adamı ne yandaimesi akjslda
Alfo ben sizinle ne zmaan oynasam elime ayağıma bise oluyo ahriyle quadra bile atrım ben aramda
Sizinle girince nerde allahsjz var karsıma cıkıyo bkz; fiddlesticks
Lan sesli de konuşmuyoz ki heyecan yap altı üstü 10 canlı tutuşturlu adama düz vurcaktın asjklda
230 mr kastım o fiddle'a yoksa alamazdık alksd
La bilerek yapıyon valla kafsmı vurcam duvara mdzşxpalx
Sinirlendim hajslsşslsşsls
ağlama ağlama lkaşsda
Sus git baskalıyla girersin arama bb
hüüüüüüüüğ
Cevap
5Cevap
Oyuna göre değişiyor genelde ciddi karakterler ama aynı zamanda şakacı
K/DA All Out Sakinkuyruk, Işıltılı Fışır, Altın Yürekli Ördekgaga ile oynuyorum tarafım belli. :D
var hepsi bende :D Ama bu şapşiğin iifadeleri efsane yürüyüşü falan aşırı komik :D
evet, birinde görmüştüm dili çok komik. :D
evet ya bayılıyorum şu an :D
Ligin ne Tft'de? :D
Yeni yeni oynamaya başladım bu sezon şu an gold olacam galiba :D
Gold 1 benim de şu an her oyun Nunu spamliyorum herkesi ısırıyor 3 level olduğunda çok güçlü. :D
ben bu sezonu çözemedim 3lüyorum 10 goldluk ejderleri yine 2. oluyorum :D
yaa, evet bu ejderlerin eklenmesi farklı bir sistem olmuş ama eğlenceli ya. ^^
hangi ejderi 3ledin o da önemli tabii. :D
shio 3 ledim 2 kez 1 kez su ileri doğru atılıp tek atanı 3ledim falan yok yemiyor dandik dandik corki 2ler kesiyor :D
Corki buffı yüzünden güçlü bir de terbiyeci açıyorlar onun yanına oyundan çıkasım geliyor ajkbndsjhd
Idas bulup üstüne Mr verince kesemiyorlar. :D
e geçen 3 ledim corkiyi syfen 2 tek attı kfhgf
Sy'Fen en uzaktaki rakibine doğru atılıyor ya ters yöne alman gerekiyor birazcık. :D
belki de karakterlerin yerlerini değiştirmen gerekiyordur öyle olabilir mi? :D şimdi baktım da dün sadece 2 oyunum berbat geçmiş diğerlerinden Lp almışım. Corki compu hala çalışıyor 1. olmuşum. :D
yine 2. lik :D :D saçma sapan şeyler yapıyom
Vladimir öyle arkada dururken çok sinirlerim bozuldu jhabhjashjdsds
Büyücü bulamadım astral perk'i geldi o yüzden ellemedim hiç :D D D D item akıyordu havadan :D
4 Win streak ile oynuyorsun ^^ Zoe tek ultisiyle herkese çiçek açtırıyordur kesin. :D
Açtırdı da en sonda hortum yedik kafaya çok adam çakal :D
onu ben de çok yapıyorum... bir de ortadan Sükûnet Örtüsü alıp onu son anda kullanırım ki adam skillerini kullanamasın. :D oyuncuları takip etmen gerek biraz karayel yemek çok sinir bozucu. ^^
o dua etsin 1 tane mana bulamadım sol yaptım son roundda 2 level spatula vardı büyücü yapabilsem :D :D
büyücü Aurelion Sol çok güçlü ya 2 kez ulti atıyor ya izlerken hoş görünüyor. :D
Onu da yapıp 2. olmuşluğum var kanser ettiler beni bu sezon :D
bu sezon Tft biraz daha değişik olmuş ama ben çok eğleniyorum oynarken jabjhsdfd
ben de eğlenebilsem keşke kjlaşdsa
kazanmadan da eğlenmenin yolları var.
mesela bugün lobide biri benim Festival eklentisi aldığımı göre göre Festival oynamaya devam etti ben de bütün oyun adamın karakterlerini blokladım ne ben kazandım ne de o kazandı. :D eğlendim bunu yaparken jksnjsdjfd
Ben kasıtlı sett falan blockluyorum paramdan gitse bile şerefsizler bi sett 3 ile 1. oluyorlar :D
Sett değil de Serap spamleyenlerden çok sıkıldım her oyun Nunu, Yone, Yasuo, Daeja görüyorum çok da güçlü ben oynayınca güzel de benden başkası oynayınca biraz sinir oluyorum jahjsdhdfj
keşke Tft oynarken ban atılsa bazı şeyler alınamasa.
serap güçsüz bence ya düşüyor daej çok yavaş nunu hiç görmedim parlakpul seviyom ben :D
aa, hayıır! Daeja'ya ebedi kılıç, mücevherli eldiven, dev katili verince ultisiyle bütün boardu siliyor. ^^
bana da Parlakpul çok güçsüz geliyor. :D
parlakpul ile parayı kasıp late game oynamak daha güzel gibi, 3-4 mistik acınca patates oluyor daej :D
Yasuo'yu vitrin mankeni olarak koymayacağız herhalde o da 2-3 dmg atar zahmet olmazsa ajhsdbhdjfd
Parlakpul ile gold kasma mantığı güzelmiş ama. :D
Aşırı op nerf gelmeden dene voli kayn atrox gelirse :D
tamam, deneyeceğim. :D
bundan sonra böyle. D
bugün Yeşim denedim ama olmadı oyunum berbat geçti. :D
Ne çok şaptik olsun Ne çok Cengaver olsun biraz sempatik görünsün Üstü başı düzgün olsun
Şapşik hiç sevmem nerde psikopat deli ya da vahşi varsa onu severim jhin nocturne renekton vb temiz tabiriyle sevdiğim tek nasus var harbi adam gibi adam
kan görüyorum hocam fgh
morde vurduğunu yamultuyor ama :D
Karşında devasa zırhlı bir hortlak ezicem diyip duruyor vurduğunda da harbi ezip yamultuyor düşmana korku dosta da korku verir bide lilla ya bakalım rüyalardan korkarımm yaa özgüvenim krık falan diyor rüyadan korkuyorum diyor karşsından kabusların benden bulmuş hali nocturne çıkıyor gerçekte şansı olamaz karşısında kdkdkdk
ornn ile hepsini şamarlıyorum :D
Ornn otp idim bir ara ilk çıktığında tr 2. liği falan yapmıştım ruh hastası gibi ornn replikleri söylüyordum evde
Cengaver
Oyuna göre değişiyor
Sapsikler tatlı olabiliyor evet 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?