ben valorantta skin aldım ama pişman oldum :D yine vuramıyorum

ben valorantta skin aldım ama pişman oldum :D yine vuramıyorum

Merhaba , Steam'den oyun satın aldım birkaç ay önce. Cs go ' da bıçak alıcaktım evdeki hesap çarsıya uymadı 😅 Valorant'ı bir türlü sevemedim nedenini hiç bilmiyorum. Neden vuramıyorsun ya aim çalışmalısın. Ben cs de bazen uzaktaki görünmeyen adamı silah sesinden yerini bulup vuruyorum eğilip saklansa da. Ya da yüz yüze geldiğinde aim kafa hizasında olsun mouse hassasiyeti düşük olsun ki adamın fotoğrafını çizme duvara. 😎
Cevap
29Cevap
Pugb oynamıştım
Oyunlara para yatırmıyorum bilgisayara oyun indirirken bile crackli indiriyorum zaten.
Pubg'de UC almıştım. Gelen firavuna bastım ama bir şey çıkmadı :D
Horizon Zero Dawn oyununu almıştım Epic Games kütüphaneme ekledim duruyor öylece daha oynamadım.
Valoranta , pubg ye , telefonda oynadigim dandik oyunlara. Kisaca oynadigim bütün oyunlara yatiriyorum
Hiç bir oyuna para yatirmadim yatırmam da 😅😅, saçma buluyorum açıkçası oyun içi para yatırmaya
Hiçbir Oyuna Çünkü Oyuna Para yatırmayı Doğru Bulmuyorum Ücretsiz oyun tercihim 😊⭐
En son Cs Go da kasa acmistim 150lira mi ne yatırmistim
En son Stardolla yatırmıştım yıllar önce :D pişman mıyım evet pişmanım bir zamanlar çok takılırdım.
Senin aim alman lazımmış , kaplama vurmuyor 🥺
Crysis almıştım sanırım 🤔
Vallahi son zamanlarda oyun satın almadım. Ama çok eski bir zamanda Okey için kontörümü harcamıştım
En son seneler evvel lole para yatırmıştım, pişman değilim. Ama oyuna para yatırma dönemlerini geçeli oldu baya.
Cafelande para yatırmıştım en son
Mudrunner'a dlc aldım
oyunlara para yatirmam yatıranlarıda İQ seviyesi yetersiz bulurum.
Oyunlara para yatırmak kazar saçma bir şey yok onun yerine dışarda git cafede otur zaman geçir daha iyi
Valoya yatırdım. Uzun zaman oynadım şu an hiç hevesim yok
Valorant savaş bileti almak için xd
Adını söylemiyorum ama 900tl yatırdım
League of legendsta skin alıyorum arada😅
LoL'e 10k atmıştım mal gibi xşvxkşc
Far cry 6 aldım
oyun sayılmaz ama music maker jam
Mobil legend bang bang
Oyuna para vermem.
yatırdım yine 2k para hadi shadhashdas
Skinler vurdurtmuyor ki zaten 😄
yatırmadım