Gamer Taş mı kağıt mı makas mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar oyun var gelin Güncellemeler+1 yıl Herkesi yendim, bu oyunda çok iyiyim ya Taş mı kağıt mı makas mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kağıt seçiyorum çünkü gerçek hayatta kağıtla çok daha fazla şey yapabilirsin 0 0 Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kağıt alayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Makas yendim seni de Yorumla
Gelecelerinyargici07 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ne güzel rakipsiz diyelim sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ehejjeej teşekkürler Yorumla Gelecelerinyargici07 +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
63720 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lahmacun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kürek yendim jsjsjjs Yorumla 63720 +1 yıl Tüh Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Taş diyelim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Herkes taş demiş vay be Yorumla Soran +1 yıl Harbiden psikolojik midir nedir Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Taş güçlü gibi görünüyor ondan sanırım Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Taş dedim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt dedim yendim Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Ama böyle olmazki. Şimdi makas diyeceğim taş diyeceksin 😒 Yorumla Soran +1 yıl Banane yendim ben jsjsjs Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Bir kerede ben yensem ne olacak sanki 😒Küstüm oynamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Aaaa mızıkçılık yapma Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl O zaman ilk sen söyle hangisi Yorumla
BRAD-PITT Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Taşş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt dedim ve yendim Yorumla BRAD-PITT +1 yıl Tebrikler Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl taş diyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt, yendim Yorumla
ClodiaLambert Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Taş. <3 :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt, yendim seni Yorumla
KyojuroRengoku Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Taş 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kağıt yendim Yorumla KyojuroRengoku +1 yıl Mükemmelsin Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum dostum biliyorim jsjsjs Yorumla KyojuroRengoku +1 yıl Sjjdjxxjdhdjc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kağıt seçiyorum çünkü gerçek hayatta kağıtla çok daha fazla şey yapabilirsin
Jan ken mmm severim kağıt
Makas
Kağıt alayım
Makas yendim seni de
Ne güzel rakipsiz diyelim sana
Ehejjeej teşekkürler
Rica ederim ne demek
Lahmacun