Gamer Mobilden genshin impact indirdim, oyun ne kadar iyidir? NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu arada oyunu yalnız oynuyorum. Yalnız oynasam da uzun süreli keyif verir mi Güncellemeler+1 yıl Evett Mobilden genshin impact indirdim, oyun ne kadar iyidir? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Vav diyebileceğim bir oyun değil kendisi ancak can sıkıntısını geçirmek amacıyla oynamak istiyorsa ideal bir oyun seversin 1 1 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Bazen giriyorum Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Discorddan arkadaş bulup multip olarak oynayabilirsin de hakkını veriyo oyun cidden 1 14 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Hangi kanaldan bulacam ki Yorumla benkendall +1 yıl dc anime cenneti resmen genshin impact türkiyenin sunucuları var bir sürü ki normal anime sunucularında bile genshin kanalları var Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Bir tane yere girdim de. Teşekkürler. Bakalım gelişmekte olan kafa dengi oyuncular var mı 😅 Yorumla benkendall +1 yıl bak sana öneriyim bikac kanalID: 549470467522560011622400901386076170807959749224169502 Yorumla benkendall +1 yıl 397022091666391042 ıd leri bıraktım bakarsn Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Çok teşekkür ederim ya. Bu arada ar kaçsın Yorumla benkendall +1 yıl anlamadım Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Genshin impact oynuyorsan adventure rank seviyesi kaç Yorumla benkendall +1 yıl sildim knk ama yüklicem Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Hmm, yüklersen. Belki arada oynayabilir miyiz Yorumla benkendall +1 yıl evet hoş olabilir Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Bence de. Peki ne zaman ekleşiriz ve nasıl yolla ulaşabilirim sana Yorumla benkendall +1 yıl Discordum: ! Abyss #2302 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Gönderdim Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Mükemmel bir oyun diyemem ama ben oynamayı seviyorum açıkçası. 1 3 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Hâla oynuyor musun, hangi svdesin Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Playstation ile oynuyordum ordan silmek zorunda kaldım pc ile yeniden başladım Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Ben mobile yükledim ve Avrupa serverindeyim, şimdi girerim Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevenleri var ama ben sevmedim. Kişiye göre değişir iyiliği yani 1 0 Yorumla
libidomyukseknapim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 20gb ne indirdin ya 1 yıl oynadım çok güzel ama sarmadi 1 3 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl O kadar var mıydıı.1 yıl oynadıysan sarmış demek ki 😅. Ne önerirsin peki Yorumla libidomyukseknapim +1 yıl Bir süre sonra çok monotonlaşiyor kanka Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl O zaman geldiği zaman bırakırız. Çoğu oyun öyle zaten. Amacım vakit geçirmek zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vav diyebileceğim bir oyun değil kendisi ancak can sıkıntısını geçirmek amacıyla oynamak istiyorsa ideal bir oyun seversin
Bazen giriyorum
Discorddan arkadaş bulup multip olarak oynayabilirsin de hakkını veriyo oyun cidden
Hangi kanaldan bulacam ki
dc anime cenneti resmen genshin impact türkiyenin sunucuları var bir sürü ki normal anime sunucularında bile genshin kanalları var
Bir tane yere girdim de. Teşekkürler. Bakalım gelişmekte olan kafa dengi oyuncular var mı 😅
bak sana öneriyim bikac kanal
ID: 549470467522560011
622400901386076170
807959749224169502
397022091666391042 ıd leri bıraktım bakarsn
Çok teşekkür ederim ya. Bu arada ar kaçsın
anlamadım
Genshin impact oynuyorsan adventure rank seviyesi kaç
sildim knk ama yüklicem
Hmm, yüklersen. Belki arada oynayabilir miyiz
evet hoş olabilir
Bence de. Peki ne zaman ekleşiriz ve nasıl yolla ulaşabilirim sana
Discordum: ! Abyss #2302
Gönderdim
Mükemmel bir oyun diyemem ama ben oynamayı seviyorum açıkçası.
Hâla oynuyor musun, hangi svdesin
Playstation ile oynuyordum ordan silmek zorunda kaldım pc ile yeniden başladım
Ben mobile yükledim ve Avrupa serverindeyim, şimdi girerim
Sevenleri var ama ben sevmedim. Kişiye göre değişir iyiliği yani
20gb ne indirdin ya 1 yıl oynadım çok güzel ama sarmadi
O kadar var mıydıı.1 yıl oynadıysan sarmış demek ki 😅. Ne önerirsin peki
Bir süre sonra çok monotonlaşiyor kanka
O zaman geldiği zaman bırakırız. Çoğu oyun öyle zaten. Amacım vakit geçirmek zaten