Ben ölmeme çalınç yapıp oyunu bitirmeye çalışıyodum dk 2 de öldüm vnxnvxnbz her savaş oyunlarında da yapmaya çalışıyorum amaç neyse

Ben ölmeme çalınç yapıp oyunu bitirmeye çalışıyodum dk 2 de öldüm vnxnvxnbz her savaş oyunlarında da yapmaya çalışıyorum amaç neyse
Öldürmeli oyunlar oynamam sıkıcı saçma sapan dank dank bir yerlere ateş ediliyor. Bu tarz oyunların insanların ilkel benliğiyle oynadıklarını düşünüyorum.
Cevap
24Cevap
Bitirebilirim ama sevdiğim ve sürekli oynadığım oyunsa.
Ölmeden bitirdiğim oyun çok oldu lanet olsun dostum aşırı iyiyim uff övün beni uwu uwu alşjdadsa
uu hawli boy jkfdgd
Elwind 15-0 settmi oynarmiş, gözlerim yaşardı 😂😂
onun ssayyesinde demir 1 den demir 3e dütüm vgsadfjkhgdsfsssf
Savaş oyunlarında pek girdiğim Challange durumu değildir fakat RPG lerde veya Survival oyunlarda bu challange e girerim bazen :)
Bitiririm bitiririm de arada ölünce daha eğlenceli oluyor.
2 veya 3kere oda şansa denk geldi LoL de onun haricinde bende ölmemeye dikkat ederim
E bu dediğin PUBG'de geçerli olabilir mesela. Birçok oyunda ölmeden birinci bitirdim.
Örnek vermek gerekirse: CS, LoL vb.
Bitiririm, bitirmişliğimde çok oldu, bazen oyun sonuna kadar hiç ölmezsin oyun sonunda 1 kere ölürsün bu can sıkıcı oluyor :D
120 saat Elden Ring oynayıp, ölümle samimi bir ilişki kuramamak imkansız. Sürekli yaptığımız bir spor dalı haline geldi.
Hayır 😅😅, resmen birisi hava üflese düşüp ölüyorum 😂😂
Ölmeme çelınç yapıp 2. dk. da ölmek harikaymış dkndkdnfkdjdjdk
Yok ben kesin bin kez ölur ölür dirilirm ondan sonra
Online oyunlarda oluyor sık sık ama hikaye tabanlı oyunlarda beceremedım.
Kendini olmucem diye şartlardan daha basit hatalar yaparsin
Ölüm bu herkesin başına geliyor :D
hgjhdgfjsass
çalınç kelimesine triggerlandım
özvmcnxvömzcxnv
Şansıma bağlı 😄
cok rahat yapıyordum önceden
Bazen Evet Ama çoğunda Muhakkak ölme olur 😅
Çok kez başardım bunu😄
bi bölümü en az 50 kere oynayıp ezberlersen biter
Çoook bitirdim kolaydı
Pubg de çok birinci olduğum oluyo