Gecenin 3 ünde bir anda bir gümbürtü koptu nr oluyor falan dedim balkona çıktım baktim ilerideki apartmanin orada insanlar konuşturuyor hrmrn bindim asansore indim asagiya apar topar milletin olrugu yere gittim bir de baktim aynen bu renkte ve uzerinde bu resimler olan bir bmw yerlerde mini etekli kizlar arabanin icinde sıkışmış 2 erkek 1 kiz... ne geceydi beee resmi görünce o araba aklima geldi.
Satın alınmadan önce; Alıcısının, yaşayacağı utancın seviyesini ölçebilmesi adına, saçma sapan sosyal ağlarda soru sordurtacak, yapılan yorumlar neticesine bakılarak satın alınmasını sağlayacak/sağlayamayacak, gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5392çok hoş bayıldım.
Banada al sana, benim ki bozuldu 🥲
Beğenmedim, elle tutulur bir tarafı yok slfksld
Yaaa çok tatlı bana da al lütfeeen
Şaka de?
Harika shdhdjd
gdgdfjhgfdj
profilin kadar olamaz...
@crimsoon Teşekkürler...
rica ederim...
Gecenin 3 ünde bir anda bir gümbürtü koptu nr oluyor falan dedim balkona çıktım baktim ilerideki apartmanin orada insanlar konuşturuyor hrmrn bindim asansore indim asagiya apar topar milletin olrugu yere gittim bir de baktim aynen bu renkte ve uzerinde bu resimler olan bir bmw yerlerde mini etekli kizlar arabanin icinde sıkışmış 2 erkek 1 kiz... ne geceydi beee resmi görünce o araba aklima geldi.
sdfsdhgfdhgfdh
ama aynı bur renkteydi ve arabanın iki yanında kocaman bu resimden vardı... meğer kızın arabasıymış.
Satın alınmadan önce; Alıcısının, yaşayacağı utancın seviyesini ölçebilmesi adına, saçma sapan sosyal ağlarda soru sordurtacak, yapılan yorumlar neticesine bakılarak satın alınmasını sağlayacak/sağlayamayacak, gibi.
Keske boyle sirin bi okadarda sacma dertlerim olsaydi benden mutlusu cennette barbut atardi herhalde.
Bu oyuncu mouse değil ki. şirin evet ama normal mouse işte..
Oyun için mouse alacaksan kablosuz kullanmamalısın :)
sıradan mouse oyunda sana ne gibi extra özellik katıcak
Lisanslı diye fiyatına iyi bir bindirim yapmışlardır
Çok güzel bana ne kadar yakisir ya keşkem benim olsa
Ellerin nerede ellerin bir de onları görelim
Ben PC ye fişlenen mause aldım pil derdinden kurtuldum.
oha çok güzel keşke benim de olsa dicem ama benimki fonksiyonel olarak daha iyi ne ise...
dfgdfhgfd bunun fonksiyonları yok işte
hello kitty aşığı olarak güzel ama daha I've yi oyun için daha kullanışlı mouse lar var :')
O ne be hellokitty öğğ. Şöyle daha erkeksi bir şey yokmuydu..
Bununla anca tarayıcıyı kapatıp açarsın başka bişi olmaz 😄
yooo yalancı.. gayet oynanır :(
Yok be adama ateşte etmez görünce ay dur ateş mi edicez falan naz yapar blkfkv
dfgdfjggfdjfgdh yapmaz
Çok güven vermiyor bununla düşmana savaşılmaz hlfhfkvöf