Gamer Dünyada sadece bir FPS oyunu kalacak, diğerleri tarihe karışacak. Hangisi kalmalı? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor CS:GO Valorant Apex Legends Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Diğerleri (görüşte yazacağım) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünyada sadece bir FPS oyunu kalacak, diğerleri tarihe karışacak. Hangisi kalmalı? Cevapla Tarih Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious Sam 1 1 Yorumla Marisen +1 yıl çok eğlenceli oyun
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gönül isterdi hepsi kalksın ama şıklardan gideyim, CS:GO kalsın 1 3 Yorumla Marisen +1 yıl cs:go sevdalısı :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevda değil bu aşk :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevdalı falan değilim ya sadece diğerlerinden daha başarılı buluyorum )) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Cs go derim. Diğerleri uçuk kaçık oyunlar hele ki şu valo 😂 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl niye uçuk kaçık :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Adamın biri rengarenk duvar örüyor , birisi teleport atıyor , silah kaplamaları falan bir tuhaf. Kafası ejderha olup hareket eden silah mı olur ya 😂 Çok fantastik , hele aim hak getıre mermi falso alır mı alıyor işte 😂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. FPS babalarindan half life kalmalı, ileride yine FPS oyunu çıkabilir bunun sayesinde😅 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bütün oyunlar tarihe karışmaya adaydır. 0 1 Yorumla MaestroStyle +1 yıl ne alaka olm Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Metroid Prime kalsın. 0 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Battlefield 1 sniper mod sonsuza kadar oynayabilirim. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Hepsi gider csgo kalır :D 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl siz var ya cs hastasısınız ya erkekler olarak :D Yorumla Kimbukimberly +1 yıl Genel olarak öyle ama ben artık top noktadayım o yüzden çok oynamıyorum :D Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. CS:GO tabiki 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. CS go 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 727 cevap paylaştı. Call of duty 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Serious Sam
çok eğlenceli oyun
Gönül isterdi hepsi kalksın ama şıklardan gideyim, CS:GO kalsın
cs:go sevdalısı :D
Sevda değil bu aşk :D
Sevdalı falan değilim ya sadece diğerlerinden daha başarılı buluyorum ))
Cs go derim. Diğerleri uçuk kaçık oyunlar hele ki şu valo 😂
niye uçuk kaçık :D
Adamın biri rengarenk duvar örüyor , birisi teleport atıyor , silah kaplamaları falan bir tuhaf. Kafası ejderha olup hareket eden silah mı olur ya 😂
Çok fantastik , hele aim hak getıre mermi falso alır mı alıyor işte 😂
FPS babalarindan half life kalmalı, ileride yine FPS oyunu çıkabilir bunun sayesinde😅
Bütün oyunlar tarihe karışmaya adaydır.
ne alaka olm
Metroid Prime kalsın.
Battlefield 1 sniper mod sonsuza kadar oynayabilirim.
Hepsi gider csgo kalır :D
siz var ya cs hastasısınız ya erkekler olarak :D
Genel olarak öyle ama ben artık top noktadayım o yüzden çok oynamıyorum :D
CS:GO tabiki
Fortnite
CS Go 🙃
Bioshock serisi.
Call Of Duty ya da Crysis
call of duty olmalıydı be
Cs go tabi ki:)
CS go
Battlefield 1