Gamer En sevdiğiniz hayatta kalma temalı oyun hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizlere tafsiye edebileceğim survival oyunlar şunlar.The ForestDont Starve TogetherZomboid7 Days to dieValheimSizin tafsiyeleriniz neler? Güncellemeler+1 yıl yok mu arttıran 😄 En sevdiğiniz hayatta kalma temalı oyun hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu 2000lerde oynuyorduk başkan 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen başkan :D yıl 2009 internet kafede falan oynardım
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl The Forest yayını yaptık bitirdik, şu an raft yayınlarına geçtik sonra da muhtemelen biz de bir tur valheim yaparız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Raft sarıyor mu pek aksiyon göremedim o oyunda Yorumla IXARESXI +1 yıl Geriliyor insan Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. The Forest bence arkadaşlar ile girilirse çok güzel olur 😇, oynamadım ama seviyorum 0 0 Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Öncelikle tafsiye değil tavsiye, en sevdiğim hayatta kalma oyunu da Stranded Deep'tir. 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Tomb raider ve far cry 3 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Vaay eskilerden demek. Far cry ın yeni serilerini beğenmedim hiç Yorumla benkendall +1 yıl Her seri tutmaz aslan poğacasi Yorumla Soran +1 yıl Aslan poğaçası ney la jdkakf 😂 Yorumla benkendall +1 yıl Hakslslakslaal benm aslan parcasi gbi bise lsaşldks Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 çok iyii Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. The Forest gerçekten efsanevi bir oyundur. 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Biz GOS dışında oyun bilmiyoruz bilader😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Açılımını alayım 😄
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Kesinlikle Day's Gone ve Resident Evil serisi. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Left4Dead 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Left 4 dead 2yi internet kafelerde arkadaşlarla azmı bitirdik 😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Valla ya :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Serious sam
Onu 2000lerde oynuyorduk başkan 😄
Aynen başkan :D yıl 2009 internet kafede falan oynardım
The Forest yayını yaptık bitirdik, şu an raft yayınlarına geçtik sonra da muhtemelen biz de bir tur valheim yaparız
Nasıl Raft sarıyor mu pek aksiyon göremedim o oyunda
Geriliyor insan
The Forest bence arkadaşlar ile girilirse çok güzel olur 😇, oynamadım ama seviyorum
Öncelikle tafsiye değil tavsiye, en sevdiğim hayatta kalma oyunu da Stranded Deep'tir.
Tomb raider ve far cry 3
Vaay eskilerden demek. Far cry ın yeni serilerini beğenmedim hiç
Her seri tutmaz aslan poğacasi
Aslan poğaçası ney la jdkakf 😂
Hakslslakslaal benm aslan parcasi gbi bise lsaşldks
😂😂 çok iyii
The Forest gerçekten efsanevi bir oyundur.
Biz GOS dışında oyun bilmiyoruz bilader😅
Açılımını alayım 😄
Kesinlikle Day's Gone ve Resident Evil serisi.
Left4Dead
Left 4 dead 2yi internet kafelerde arkadaşlarla azmı bitirdik 😄
Valla ya :D