Selam🎮🌸 Bazen oyunların hikayesi olduğunda benim için daha fazla anlam taşıyor ve bu sebeple zevkli oluyor zaman geçirmesi. Böyle demişken gidip bu tür oyun bakayım önerileriniz varsa hadi yorumlara yazın...☕😌
Hikaye bazlı oyunlar dışında kalıplaşmış online oyunlara hiç yönelmedim, en kötü Battlefield serisinin (2,3,4,1 ve 5 serileri) multiplayer modunu oynarım online olarak o kadar. Önerebileceğim bir hikaye modlu oyun varsa o da şu an için Metro Exodus tür. RDR2 derdim fakat o da artık çok bilinen, çok oynanan bir seri, bilmeyen vardır illaki ama genel olarak çok biliniyor. Metro serisini bir tek kapaklarından bilen, belki bir kaç defa oynayıp oyunu zombi oyunu veya sadece korku oyunu sanan çok insan var. Oyun tamamen apocalyptic bir evrende geçiyor, distopya diyebiliriz. 3 ciltlik romanı var bu oyunun, zaten oyun romanından esinlenilmiş. Metro 2033, Metro Last Light ve Metro Exodus diye 3 seriden oluşuyor oyunları ve kitapları. Sağlam bir hikayesi var, aynı anda hem ağlatır, hem ürpertir, hem güldürür, hem etkiler çok çok değişik güzel bir hikayesi var.
Oyun önermeyi es geçmişim onu da öneriyim 😇. Oyun sever birisinin kesin oynaması gereken oyunlardan öneriyim, çoğunu zaten oynamış olabilirsiniz 😅. Half life serisi, portal serisi, mafia 1 ve 2, Fallout New Vegas, Far Cry 3. Başka oyunlar da önerecek olursam AC serisi, COD serisi, Skyrim, Borderlans serisi, metro serisi, Resident Evil serisi, ... Daha çok oyun var aklıma şu anlik bunlar geliyor. Hangi tür seviyorsunuz bu arada, ona göre o türden onerebilirim😇