Gamer Önerebileceğiniz Steam oyunları var mı? ressam678 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor cs go sıktı euro truck da sıktı ne oynasamki Güncellemeler+1 yıl Pubg oynayimmi zor ama olsun Önerebileceğiniz Steam oyunları var mı? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Steam Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Albion Online indiricektim ben de vazgeçtim e-posta falan uğraşmak istemedim istersen onu indirebilirsin 1 0 Yorumla
BenhurDisbudak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl cod kaldırıyorsa ve maddi durumun iyiyse cod serisine başlamanı öneririm 1 2 Yorumla ressam678 +1 yıl Kaldirir Yorumla ressam678 +1 yıl En sonu hangisiyse onu aliyim Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Steam'da milyon tane oyun var, yelpazesi bir hayli geniş. Destiny 2 çok güzel bir oyundur, öneririm. 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Masa effect oynuyorum şu an. 1-2-3 seri oynanabilir. 0 0 Yorumla
BlackCorns Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Simulasyon seviyosan squad öneririm ama zor oyundur öğrenmek sabır ister ama öğrenince aşırı zevkli kendini asker gibi hissedebilirsin bu oyunda 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hitman serisi 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Half life oyna😅😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Albion Online indiricektim ben de vazgeçtim e-posta falan uğraşmak istemedim istersen onu indirebilirsin
cod kaldırıyorsa ve maddi durumun iyiyse cod serisine başlamanı öneririm
Kaldirir
En sonu hangisiyse onu aliyim
Steam'da milyon tane oyun var, yelpazesi bir hayli geniş. Destiny 2 çok güzel bir oyundur, öneririm.
Masa effect oynuyorum şu an. 1-2-3 seri oynanabilir.
Simulasyon seviyosan squad öneririm ama zor oyundur öğrenmek sabır ister ama öğrenince aşırı zevkli kendini asker gibi hissedebilirsin bu oyunda
Hitman serisi
Half life oyna😅😅