İyi geceler 🌜🎮 Aşırı sinirli olduğumda oynadığım oyuna verdiğim emeğimi umursamadan silen bir ben değilimdir galiba. Gerek oyun hataları ya da oyunculara kızmamda sebep tabi. Sizde böyle misiniz? Hadi yorumlara!
#SaçaklıBebek🎮

İyi geceler 🌜🎮 Aşırı sinirli olduğumda oynadığım oyuna verdiğim emeğimi umursamadan silen bir ben değilimdir galiba. Gerek oyun hataları ya da oyunculara kızmamda sebep tabi. Sizde böyle misiniz? Hadi yorumlara!
#SaçaklıBebek🎮
Sildigim oyunlar tabii ki oldu ama öyle çok emek çok değer verdiğim oyunlar değildi. Aylarca yıllarca emek verip de sildigim oyunlar olmadı. Ben genelde öfkeyle pek hareket etmem.
Bir çok oyunda silme durumu yaşamışımdır bazıları ile ise sonuna kadar gidip maxlamışlığım olmuştur
Birçok oyun emeği hiçe sayıp para odaklı rekabet sunuyor buda emekten çok paranı sömürdüğümü anlayınca oyunu biraz geçte olsa silmene sebeb oluyor ama clash of clans gibi yıllarca oynayıp maxladığım oyunlarda var✅😉
Oynadığım oyunu sildiğim zamanlar oldu sinirlenip de. Hesabı sildiğim zamanlar da oldu tabi ki de aynı sebeple. Eskiden böyleydi gerçi artık oyun hesaplarıma kıyamıyorum. En fazla oyunu silerim tekrar oynamak istediğim zaman oyunu tekrar yükleyip hesabımda oturum açarım.
Cevap
23Cevap
Hayır silmiyorum
Hesabımı silmem ama o an oyundan çıkış yaparım. Diğer gün sinirim geçer ve oynamaya devam ederim :D
Age of empires ta kaybedince takımda hata kimdeyse ona kızıyorum, fifa da kaybedince duruma göre kolu fırlattığım oluyor 😄
ben bır cok kez sılıp sonra sınırım gecınce gerı yukledım sonra bakdım kı cok zahmetlı oluyor sılmemeye karar verdım :
Sileceğim az kaldı da şöyle sileceğim hesabı satışa koydum satılırsa kurtulacağım aptal oyundan
Yok en fazla sakinleşmek için oyundan çıkıp bilgisayara kapatıyorum
Oldu olmaz mı. Fakat sonradan oyunu bırakınca öyle bir derdim de kalmadı.. Keyifli günler..
Bir çok kez yaptim ve bu huyum yüzünden oyun sevmez oldum
O emeğe kıyıp silemiyorum çok sinir olduysam save alıp siliyorum ki emeğim gitmesin😀
Emeğim çok fazlaysa ve sildiğimde geri dönüşü yoksa kıyamam asla, öylece bırakırım
Ben genelde sınırlı oyun oynuyorum ama kütüphanede oyun çok 🤩 😂😂
Çok oldu aptal p1ç kuruları bol bu ülkede online oyun oynanmaz
Zamanında gta san andreas popüler di yeni çıkmışdı okadar oynardım sonra çıkıp tekrar girerdim yaptığım görevler başa dönerdi meğersem oyunu kaydetmiyormusum😂 kendime sövdüğüm bile olmuştu.
Bazen oluyor. Ama en mantıklısı oyuna biraz ara vermek bence
her oyunda inanilmaz kotu oldugum icin oyun genelde bana daha cok sinirleniyordur muhtemelen
Daha geçen gün yaptım 😂
hayır olmadı o kadar kendimi kaybetmiyorum
Silmem alt f4 atarım
Yok, kayıt alırım önce ondan sonra alt f4 atarim
Hayır hiç olmadı.
Ook kaçkere çıldırıp sildim 😂😂
Evet oluyor ve oldu da
Hayır, bir senedir de oyunlara sinirlenmiyorum.
Hiç yapmam. Pişmanlık oluyor sonra.
Oyun oynamıyorum şayet oynasam, yapardım 😅
Hiç sinirlenmem sıkılır silerim
ozaman kesınlıkle onlıne oynuyor olamazsın :D
Evet sılıyorum
Evet olmuştu
Hayır
Çoook.
Oluyor😂
Sildiğim olmadı hiç
oldu valla :)
Hayır olmadı hiç