Bi iki el valo gireyim sonra yatarım dedim. Oyunda başıma gelene bak 😃 dibimdeki adama sheriff ile hs atıyorum ve verdiğim hasar 0. İşin ilginç tarafı adam bana isabet ettirmediği halde 41 vurmuş olması 😂 Ben bunu nereye şikayet edebilirim? Kdksjxn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bi iki el valo gireyim sonra yatarım dedim. Oyunda başıma gelene bak 😃 dibimdeki adama sheriff ile hs atıyorum ve verdiğim hasar 0. İşin ilginç tarafı adam bana isabet ettirmediği halde 41 vurmuş olması 😂 Ben bunu nereye şikayet edebilirim? Kdksjxn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O an görünen tabloda hata var bence :D HS atıp 0 yemesi nasıl olur :D
Hiç denk gelmedim.
Oyunun kendisinde bi glitch oldu bence. Fracture haritasında b site içinde bekliyordum. Viper merdivenden yukarı çıkıyordu. Ama sağa bakarak. Bana hiç ateş bile etmemişti. Çıkıp sheriff ile attım hs yi. Öldü sandım. Yoru arkama tp atıp 60 vurup öldürdü. Bi tuhaf bir şeyler oldu :D
Geçen rekoda karşı takımın komp ne biliyor musun?
YORU, NEON, SKYE, BREACH, VİPER
Dia 2 lig.
O kadar tilt olduğum bir maçtı ki anlatamam :D
Biri uçar, kayar, koşar.
Diğeri tp üstüne tp atar :D
Abi şu neona bi nerf gelmeli ya. Ulti açıp koşa koşa hs falan atması acayip tilt ediyor. Bir de şu koşarak vurma olayı. Bi maçta 5 defa başıma gelince bırakıp gittim ya
FPS ve MS farkı der susarım lfjslfşkfş
Kanka 1 ms ve 165 hz ekranım var. Rtx 3080 ekran kartı ve i7 11. Nesil işlemcim var. 32 gb ta Ram. Yani desem ki sistemim kötü eyvallah ama bu dediğine katılamıyorum kfksjf oyun bozuk direkt
Lşfksdkfş o zaman serverlarda gecikme vardır vs 😃
Ben de oyun geliştiricisiyim. Serverda gecikme olsa oyuna müdahale etmez hiç :D ona gore programlıyoruz çünkü jfjdjf
Ciddi olamazsın snsmxksöxm riot : tabi efendim
Riot oyunu oynayan gaydır.
Siliyorum hemen