Hangi oyun;detayları ile sizi kendine hayran bıraktırdı?

Hangi oyun;detayları ile sizi kendine hayran bıraktırdı?
Oynayamiyorum ama rdr 2 cidden güzel detay var. Mesela Instagram'da görmüştüm, demiryolu çalışmasında işçiler çivi deniyor galiba ona da özel bı adı var mı bilemiyorum, işte onu cakiyorlardi ama her vuruslarinda yavaş yavaş aşağı iniyordu sonunda bitince bir diğerine geçiyorlardı. Cidden isteseler aynı şeye tüm oyun boyunca vurdurabilirler idi ama böyle bir detay çok hoş bence. Half life 2 de de çok hoşuma giden detaylar da vardı. Barney calhoun ile uzun sürenin ardından yine karsilasmamizda birinci oyundaki bira içme teklifini yine öyle detay gibi kullanmislardi hoşuma gitmişti😅. Source motorunun detayları da hoş zaten oyun içerisinde.
Sayamıyacağım kadar oyun var ama örnek vermek gerekirse Call Of Duty 4 Modern Warfare Remastered (2016) hayran bıraktı şu görüntü ⭐
Cevap
8Cevap
Forza çok güzeldi, battlefield de aynı şekilde, cod da var tabi
Battlefield V çok iyi o konuda cidden. Hem ses hem de görüntü detayları efsane.
Bf 2042 konusunda hemfikirim. Teknolojik oyunlar çokta güzel olmuyor her zaman.
2. dünya savaşı temalı ve 60's 80's ve 90's geçen grafikli oyunlar daha sarıyor.
The Wolf Among Us'ta otel odalarindan birine sevisen çift koymalari gercekci bir detaydi. Zaten oyunun fanatiğiyim.
Red Dead serisi kesinlikle
Red dead 2 oynadım sadece. Cidden müthiş bir detaydı.
Tabii ki tek oynadığım ve defalarca tekrar tekrar başladığım oyun Gta 5 😅
Su ve ateş
O labirenr yolu
Tuzaklar filan tam bir kaçış filmi
Max payne 3 son çıkan cull of duty de öyle ama bilgisayar kaldırmıyor
Genshin impact tabiki
The Witcher 3 ve assasins creed odyssey oynarken manzaraya bakmaktan ilerleyemiyordum. 😝
Senua's Sacrifice 2
Barbie giydirme şeysi😳
Call of duty
Life after
Far cry
barbie kız giydirmece
hitman
Skyrim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?