Kesinlikle.
Pubg Mobile Galakticosun kiz takiminda oynuyorum ve bu aksam turnuvanin finali var.😼😼
Kesinlikle.
Pubg Mobile Galakticosun kiz takiminda oynuyorum ve bu aksam turnuvanin finali var.😼😼
E-Sporcu olma gibi düşüncem yok, zamanında oynasam olurdum ona şüphem yok. Bu saatten sonra zaten olunması zor, olunamaz. Sıralama yaptığım bir oyun vardı ama o da E-Spor alanına girmiyordu, olsam orada olurdum
Helal
evet var çok turnuvalara katıldığım olmuştur
misss
Turnuva sonucu ne oldu? :)
İkinci bitirdik 🥺
Eski yayın özeti var ordan izleyebilirsin🤭😭
Ban yemeyim cleşsşcçfkele
ggproffesor Dlive bak orada vardır
Nasıl yok
ee bildiğin yok :D https://dlive.tv/ggPROFFESOR
Öğreneyim atarım yeni oda geldi ona gircem merak etme kandırmıyorum :))
Hatırlat bana maçlar bitsin soylicem
O yayını bulamadım ama istersen birazdan olan maçı dlive: rachex izleyebilirsin
Yayın geçmişi var büsefer 😎
Cevap
19Cevap
Düşüncem yok ama olsaydı fps oyunu olurdu
O kadar vaktim yok, ayrıca kariyer değişikliği için biraz ileri yaştayım. :)
kız erkek diye takımların ayrısmasının sebebi ne. hani halter olsa kızla erkeği yarıstırma derim. kızın cüssesi azdır. kuvveti keza. ama burada parmaklar war ya
Kız ekiplerinde sadece kızlar kızlara karşı oynar erkek ekibinde erkekler erkeklere karşı oynar ama karma da oluyor karmanın anlamı karışık maçlar yani kız erkek birleşip oynuyorlar
kız erkek diye takımların ayrısmasının sebebi ne diye yazmissin güzrl kardesimmmmm
Valorant' da olmak isterdim de , aile ile uğraşılmaz ben en iyisi üniversite okuyayım aslşkdjasdas
aile SIKINTI yaaa
walla bu konuda onlara hak veririm ilk defa da olsa , garantisi olan bir şey değil çünkü, hatta %1 lik ihtimal diyorum ben e sporcu olmaya
Aferin. Şak, şak, şak. Ohh, elim acıdı, biraz da öbür elimle alkışlayayım.
bende los blancosta madridde dantiago bernabeu da oynuyorum selam
Pubg'yi deli gibi oynarım. Çok sert bir oyuncu olduğum için takıma ihtiyacım yok. Koskoca mapı tek başına deler geçerim. 😌
Klasik sarmiyor bu aralar sadece ekibimle önemli maclara konsantre oluyoruz 🤭
Eğer ekibinizde yer varsa gelmek isterim. Önemli maçlarda heyecan dolu maçlar yapmak benim için büyük zevk olur. 😇
Heyecan dolu kapışmalar* 😆
yok knka ayrica kiz ekibi. d
Kanka nolmuş yani kız olduysa ben de peruk takiyim ismim Enginiye olsun hahahha 😂
Teşekkür ederim. Bu arada uzun süre oyunda yoktum geldiğimde hilelerden arındırılmış olduğunu gördüm, çok mutlu oldum açıkcası
Spor xok yorucu terleyip nefes nefese kaliyoruz kiyafet dus falan boş ver. Ben bilgisayr oynayacagim skckaf
🤦♀️
E spor is mi bebem. Git bimde kasiyer olsana
Gerek yok oynar çıkarım
Var ben sporcu olacağım
yabancıyım bu işlere
Spray atabiliyor musun
Yok havaya atıyordum
Olucaktık şartlar el vermedi
aga beee
Nasil bir his
Kazancj ne mesela
Cok istiyorum bende