Gamer Counter-Strike: Global Offensive oynuyor musunuz? filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oynuyorsan rankını, en sevdiğin mapi ve kaç saatinin olduğunu bizimle paylaşır mısın? Counter-Strike: Global Offensive oynuyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynamıştım ama bıraktım 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani bu oyunu oynamayan çok fazla insan yoktur Türkiye'de bence. Dust 2 en sevdiğim map 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oynamaya çalışıyordum ama sağolsun Ruslar beni takımdan atıyorlardı adamakilli oynayamadan 🙄🙄 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saatimi hatırlamıyorum. şu an Keleşim ve en sevdiğim map Dust sonra da Mirage 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Rankım yok oynuyosum sarmadı ben de sildim 1 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl valla beleş olduktan sonra hiç oynamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oynamıştım ama bıraktım
Yani bu oyunu oynamayan çok fazla insan yoktur Türkiye'de bence. Dust 2 en sevdiğim map
Oynamaya çalışıyordum ama sağolsun Ruslar beni takımdan atıyorlardı adamakilli oynayamadan 🙄🙄
Saatimi hatırlamıyorum. şu an Keleşim ve en sevdiğim map Dust sonra da Mirage
Rankım yok oynuyosum sarmadı ben de sildim
valla beleş olduktan sonra hiç oynamadım
1.3 den devam ben