Bu islerden anliyorsaniz hangi. marka model tavsiye ederseniz
Max 20 22 bin tl
Max 20 22 bin tl
Monster modellerine bakmanı öneririm, yakın zamanda eşime de almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla da oyun oynamak için ideal bir laptop seçenegi.
Cevap
8Cevap
20 kadar butcen varsa kesinlikle toplama yaptir gereksiz olan parcalardan kurtukmus olursuncd okutucu gibi mesela kasa daha hafif ici daha bos olur bu sayede cok hizli kirlenmez isinmaz toplama pc>>hepsi tanidigin bildigin bi bilgisayarcjya git toplattir bence
leptop yerine kasa her zaman daha ekonomik ve daha sağlıklı ama yok ben taşınabilir olsun ders vesaire olarak kullanacağım dersen çok oyunla işin yoksa maclere bakabilirsin render ve derslerde kullanacağın programlarda çok daha iyi olur onun dışında acer nitrolar var onlara bakabilirsin monsterdan uzak dur yeter.
Monster bakmanı öneririm. Ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti de veriyor. İnternet sitesine girip bakabilirsin. Onun haricinde Asus önerebilirim.
dell yerine bir sürü marka var yani alıyorsan masaüstü al oyuncu bilgisayarı laptop falan alma
Yok kasa istemiyorum
Markaya pek bakma, özelliklerine bak bilgisayarın. Bunu tavsiye ederim😇
Laptop mu alacaksınız
Evtr
Oyun ici. Laptop diuorum.
Oyun icin onermem diyorsun
Alkisliyorum
Ben laptop ariyorum.
O kadar piyasada gaming laptop var
İnsanlar niye oynuyor o zaman
Bizde de var. Açılışta 45 dereceyle açılıyor. Bu sene alındı. Mesele bu makinaların bu sıcaklara alışık olmaması. Neden var diyorsun? Sence? İnsanlar herşeyi isteyen canlılar. Kolaya kaçmayı seven. Daha açıklamaya gerek yok. Öneri olarak ben Lenovo öneriyorum. Büyük ekran istersen huawei alın derim.
Doyle gamer laptoari var evet ama arkadasin dedigi gibi en kaliteli gamer laptoplari monster marka ama onlar bile bi sure sonra performans kaybediyor dogal olarak sonucta oyunlara hergun guncellemeler geliyoe gelisiyor laptop cok hizli gelisebilen bisi değil parca deismesi zor ve cok sıkışık bi kasa sistemi var asiri isinir darbogaz yapar illede laptop alicam diyorsan monster lara bakabilrsin
Daha önce Dell kullanan bir arkadaşım vardı ama memnun kalmadı. Eğer oyuncu için bilgisayar bakıyorsan ben laptop olarak Monster önerebilirim. Ben Abra A5 kullanıyorum ve çok memnunum. İstediğim oyunu gayet güzel grafiklerle oynuyorum.
oyunculara laptop önermem
oyuncu bilgisayarı alacaksan monster ve asusa bak derim
Asus veya msi markalara yönel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?