"Bu oyun beni çok mutlu ediyor oynadığım en inanılmaz oyun" dediğiniz bir oyun var mı?

"Bu oyun beni çok mutlu ediyor oynadığım en inanılmaz oyun" dediğiniz bir oyun var mı?
Harika dediğim yok ama buglarına en çok güldüğüm beni en çok eğlendiren oyun theSims4 diyebilirim bir tane örnek bırakmak istiyorum ıwwpepwüşswşld
lol, EA kalitesi görüyorsun
Uwwğeğğqpdüwldld
Total Overdose: Meksikada geçen GTAnın Max Payne hareketleriyle süslenmiş sokaktaki meksikalıların kafasından şapkalarını çalabildiğimiz traktör sürerken sağa sola ateş edebildiğimiz özel hareketlerle havalı vuruşlar yapabildiğimiz enfes müzikleriyle gaza getiren unutulmaz ve eğlence dolu bir oyundur. Grafik delisi olmayan herkes en az bir kez demosunu bile olsa oynamalı. Hem demosu hem full sürümü hem de PSP platformundaki devam oyunu chili con carnage herkese şiddetle tavsiye edilir. 😊 Yaşasın retro oyunculuk! 😊
Mobil Platform da Telefon da Call Of Duty Mobile ⭐ Grafikleri Yaşattığı atmosfer çok başarılı Ama tabi bi Modern Warfare Modern Warfare 2 yerini tutamaz onlarin yeri Apayrı keşke Activision Modern Warfare ilk oyununu bari 2007 yapımı olan mobile getirse grafikler çok yüksek değil sonuçta

Şu an bu oyun beni çok mutlu ediyor diyebileceğim bir oyun yok, oyunlardan soğudum doğru dürüst bilgisayarda bile takılmıyorum. Eskiden olsaydı GTA derdim şimdi yok
Nintendo oyunlarını oynayabilseydin öyle düşünmezdin, çünkü onların yaptığı oyunlar oynadım en iyi oyunlar
Nintendo'nun en iyi oyun serileri, The Legend of Zelda, Metroid (benim en sevdiğim video oyun serisi), Super Mario. Megaman serisi de Capcon'nun yaptığı harika bir oyun serisi
Rice ederim dostum, Metroid ve The Legend of Zelda en sevdiğim iki video oyun serisi
The Legend of Zelda serisi çok popüler zaten, dünya çapında en çok sevilen serilerden
İstersen The Legend Zelda ve Metroid de, hangi oyunları ile başlayacağını söyleyebilirim (oyunlara kafan göre de başlayabilirsin sanırım)
Rica ederim, The Legend of Zelda'da serinin 3. oyunu The Legend Zelda Link to Past, serinin 5. oyunu The Legend of Zelda Ocarina Time, serinin 6. oyunu The Legend of Zelda: Majora's Mask, serinin 10. oyunu The Legend of Zelda: The Wind Waker, serinin 13. oyunu The Legend of Zelda Twilight Princess, serinin 16. oyunu The Legend of Zelda Skyward Sword, serinin 19. oyunu The Legend of Zelda Breath of the Wild (en son çıkan oyun) Metroid serinin 3. oyunu Super Metroid, serinin 4. oyunu Metroid Fusion, Metroid Prime, Metroid Zero Mission (Metroid 1 Remake), Metroid Prime 2, Metroid Prime 3, Metroid Other M, Metroid Samus Returns (Metroid 2 remake), serinin 5. oyunu Metroid Dread (en son çıkan oyun)
Cevap
9Cevap
Divinity 2, Serious sam, Fifa
Yaş ilerleyince malüm o heyecan bende kalmadı 😀
Nintendo'nun oyunlarını oynasaydın, o heyecan kalırdı çünkü onların yaptığı oyunlar oynadığım en iyi oyunlar, aşırı eğlenceli bu kadar iyi oyun hayatında oynamamışsındır
ps1'de syphon filter vardı en bayıla bayıla oynadığım oyun
Hmm, ilk defa duyuyorum. third-person shooter oyunuymuş
Evet ama ben eski oyunlar oynuyorum, PS1 oyunları olarak Megaman 8, final Fantasy 7 oynadım, 1980 1990'da çıkmış oyunları oynuyorum
Tamam oyunları da göz atarım
Half life 😅😅, iyi ki de grafiği kötü diye önyargı yapıp oynamamazlik yapmamisim
Counter-strike 1.6 😊
Oyunun ismi ne kurban olduğum :D
Super Smash Bros. Ultimate'daki Delfino Plaza stage (sahnesi) Super Mario Sunshine oyundan geliyor, en sevdiğim Mario oyunudur
God of war
AC odysseia oynuyorum 80 saat oldu harika
minecraft, wildcraft, avakin life
Cod
.
pubg mobilee
red dead redemption
Warhammer güzel ya
Rocket league
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?