Captain Mac Millan Komutanımızı Tanıyanlarınız Var mı? 😉 Call Of Duty 4 Modern Warfare Oynayanlar Bildiler Bile Captain Mac Millan Seviyor Musunuz? Size Ne kattı Onun Varlığı Oyunda Bana Renk Kattı Açıkçası Pripyat Çernobil de Tek Başına Kalmaktan korkuyordum 😨 Mac Millan Komutanım Varken Güvende Hissediyorum Kendimi 😅 Korkutan Ortamın Görüntüsü Activision O kadar gerçekçi Yapmış ki Çernobil Nükleer Faciası Yaşandığı Pripyat Şehrini Namı diğer Hayalet Terk Edilmiş Şehir Neredeyse Gerçekle Kopya diyebilirim Ben Bu Haritayı ilk gördüğüm de Gerçekten var olduğunu bilmiyordum Çocuk aklı tabi Sonra Araştırdım Üzüldüm gerçeği Görünce İnsanlık gerçekten Büyük Vahşet Zarar Veriyor Dikkatsiz olunca
Captain Mac Millan Bilenleriniz Var mı? Efsane Call Of Duty 4 Modern Warfare Oynayanlar Bildiler 😉Seviyor Musunuz Mac Millan ı?
Ee O Kadar da Olmalı Düşmanlar Kim Olduğunu Bilmemeli 😅 Aynı Zamanda Oyunda Bizde Captain Mac Millan Gibi Giyiniyoruz aynı maske kamuflaj Yer Pripyat Çernobil
Haklı Ama Düşman Helikopteri Ama Büyük Talihsizlik Oldu orada Beklediği için Bacağını Sakatladı Helikopter Ondan sonrası hep taşımakla geçiyor bütün sorumluluk Price da 😅 Pripyat Gerçekten En Güzel haritalardan biriydi keşke Call Of Duty Mobile gelse bu harita
Neden Gizlendin ki 😅 Zorluk olarak olabilir ama görüntüsü O Yaşattığı Atmosfer Çok başarılıydı Çernobil Nükleer Faciayi bilirsin cod 4 Modern Warfare bu harita gerçekte olan işte Etrafta Radyasyon olması ilerde Çernobil görünmesi ürkütücü birdr arka plan dan gelen müzik
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Captain Mac Millan Bilenleriniz Var mı? Efsane Call Of Duty 4 Modern Warfare Oynayanlar Bildiler 😉Seviyor Musunuz Mac Millan ı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kamufleye bak smaöxmsm adamın yüzünü göremiyoz
Ee O Kadar da Olmalı Düşmanlar Kim Olduğunu Bilmemeli 😅 Aynı Zamanda Oyunda Bizde Captain Mac Millan Gibi Giyiniyoruz aynı maske kamuflaj Yer Pripyat Çernobil
Sen baya baya cod fanisin ya
Yok bilmiyorum, birinci oyununu oynadım sadece cod'nin onu da yarısında bıraktım
Ayak bağı oldu. Evet yanımızda dost oldu fakat o bacak kırılmayacaktı.
Bu bölüm zaten gelmiş geçmiş en iyi oyun bölümlerinden bilmez olur muyuz
tipinden asalet akıyor
Lanka benim favorim cpt. prise
Bilmez miyim efsane asker di
Helikoptere artislik yapmasa iyi adam ahsgsgs
Haklı Ama Düşman Helikopteri Ama Büyük Talihsizlik Oldu orada Beklediği için Bacağını Sakatladı Helikopter Ondan sonrası hep taşımakla geçiyor bütün sorumluluk Price da 😅 Pripyat Gerçekten En Güzel haritalardan biriydi keşke Call Of Duty Mobile gelse bu harita
Ben hiç sevmiyorum bu haritayı son savunma bölümü çok zor geliyor
Neden Gizlendin ki 😅 Zorluk olarak olabilir ama görüntüsü O Yaşattığı Atmosfer Çok başarılıydı Çernobil Nükleer Faciayi bilirsin cod 4 Modern Warfare bu harita gerçekte olan işte Etrafta Radyasyon olması ilerde Çernobil görünmesi ürkütücü birdr arka plan dan gelen müzik