bir oyun oynarken reklamla başka oyunun çıkmasından nefret ediyorum ya.. asla yüklemem :D

bir oyun oynarken reklamla başka oyunun çıkmasından nefret ediyorum ya.. asla yüklemem :D

Yok ya yüklemiyorum. Genelde reklam görmem ama çok nadir gördüğüm oluyor. Bir ara bir tane vardı, çok güzel gözüküyordu. Onu indirdim ama reklamla alakası yoktu :D Hayal kırıklığı..
Ben yükledim ama sor nasıl yükledim oynadığım başka oyunda para kazanmak için teklifleri halletmem gerekiyordu o teklifte de mobile strike indir 10. Seviye karargah yap deniyordu 10a geldikten sonra mobile strike bağımlısı olmuştum bir ara
nadiren, ama hangi reklamın yalan hangi reklamın gerçek olduğu çok belli oluyor. görseldeki b*ktan nefret ediyorum mesela. bi de reklamda bilerek yanlış yapıyor ki izleyen "mal ya bişeyi yapamadı, indireyim de ben çözeyim" desin diye.
Cevap
33Cevap
Çok sinir bozucu. Bir de gerçek olsalar. Hepsi oyun ile alakasız. Bilerek de yanlış yapıyorlar ki yükleyelim oyunu😂
Hayır yüklemiyorum
Beceriksiz p*çler kadın evden kaçıyor üşüyor ev yapıyor reklamda oynayan adam cam yerine parmaklık takıyor çıldırıyorum ak.
Dün çocukluğumda oynadığım bir oyun vardı onu yükleyeyim dedim reklamdan oynayamaz oldum sildim geri
Altın madencisi ve Bombermang oyunları
Oynadığım Online oyunun kendi satış reklamı çıkıyor. Her defasında küfür etmemek için sabır çekiyorum.
Hayır. Ayrıca o tür reklamlara sinir oluyorum.
Hiç işim olmaz reklam cikan oyunlarla, zaten oyun oynamak için zaman yok,
Uzuuun zamandır oyun oynamıyorum telefonda. Oynuyorken de çıkanları yüklemezdim.
Ahahaha bazen yüklediğim olmuyor değil, ama yüklemeden önce yorumlarına bakarım çoğu reklamdan oynanmıyor oluyor çünkü
Telefonda oyun yok. Bide ona zaman harcayamam. Seviyorum ama oynamıyorum. Planım da yeri yok Şu an
Öyle her oyunu beğenmem ama bu Mafia City mi neydi videosuna aldandım bi indirdim, pişman oldum :D Videoyla alakası yoktu.
İnterneti kapatırsan reklam görmezsin online oyunsa bişey diyemem
Peş peşe 10 oyun yüklüyorum öyle sonra hepsini 10 dakika oynayıp siliyorum 😅
Yuklerim, bir iki tanesi hariç hepsi yalan çıktı. Ama ben ders alır miyim? Almam. Hala yuklerim.
Normalde ben de hiçbirini yüklemem zaten yüklesen bile reklamdaki kadar güzel değil gerçeği. Ama geçen match master gördüm bi reklamda onu indirdim baya sardı oynuyorum sürekli xkxkmx
Nadiren ilgimi çeken oyunlar var, onları indiriyorum.
O reklamlarin cogu fake olduğu icin yuklemem
Ya zaten o reklamdaki videolarla o oyunların uzaktan yakından alakası olmuyor ki
Reklamda olduğu gibi çıkmıyor genelde
Profesyonel gerçekçi bir oyunsa yüklerim
Hayır reklamlara alerjim var her türlü reklam engellenir.
Hayır, sinir ediyorlar
Bi keresinde lords mobile yükledim göründüğü gibi çıkmadı bi daha da hayatta yüklemicem dedim reklam oyunlarını
Hayır, saçma sapan oyunlar zaten.
O an sovmemi görmek dahi istemessin
Oyun oynarken reklam görmüyorum ki
İlgimi çekerse Neden Olmasın
telden oyun oynamıyorum
Hayır asla
Hayır
Yüklemem
Hayır
Seçerim aradan
İnadına yüklemem
Arada evet