en sevilen oyunu öğreneyim de, belki onda çekerim. malum teknoloji devri. boş zamanlarda video hazırlarsam belki köşeyi döneriz :D

en sevilen oyunu öğreneyim de, belki onda çekerim. malum teknoloji devri. boş zamanlarda video hazırlarsam belki köşeyi döneriz :D

Ben pek oyun videosu izlemem ama çok nadir 1-2 kanaldan Valorant izliyorum. Onların içerikleri de baya eğlenceli.
Hangi oyundan çekersen çek, editlerle falan eğlendirmeye çalış yeter ki :)
benimde öyle bir fikrim var bildiğim kadarıyla insanlar kamera karşısında oyun videosundan çok mimlere dikkat ediyor yani korku oyunları 1 numara ani verdiğin doğal tepkilerle başarılı olabilirsin
öneri istersen
phasmaphobia
devour
pacify
deceit işgörür
1386406438
steam kodum burdan ulaşabilirsin
Selam,
Minecraft çok izlenir, Pubg izlenir, LOL izlenir, birçok oyun izlenir, sohbetin iyi olsun Mario bile izlenir.
Ama olay oyunda değil sende biter, yeteneğin, neşen, laf cambazligin vs bir meziyetin olmalı ki insanlari cekebilesin.
Oyun videosu izlemem pek ama hikayeli oyunları oynayabilirsin bence. Mortal kombat da güzel olur arada videolarını izliyorum. LoL falan da oynayabilirsin bence bir ara izliyordum videolarını.
Cevap
20Cevap
Rol yapma oyunları
Days Gone 2 / Left 4 Dead 2 / Dying Light 2 / Resdident Evil 😄
Ben hala oynuyorum ama 2 si daha güzel ya. 1 olan çok karanlık
Sen sevdiğn ve iyi oynadığın oyunları at ona göre bir kitlen olur
kanka kızsın zaten ne çeksen izlenir, hatta crop falan giy hayvan gibi izlenirsin kimsenin oyununa baktığı yok.
var twitch e gir bak görürsün
Merhaba. Stratejin bu olmasın. Senin seçimin sevdiğin oyunlar olsun. Eğlendiğin oyunlar olsun.
Bende yayinliyorum. Kanalinin linkini atarsan abonr olabilirim
Youtube
Mafia 2 , Far cry 3 ve half lifedan görsem izlerdim 😅😅
Lol videoları eğlenceli
Boş Keles eşitsiz konuşa konuşa oyun oynarsan izlenmez içerik bul yaratıcı istediğini çek oynadgin oyun kitlesine onemli
O anki psikolojime bağlı ama pubg uyar😂
Evt ben severek hala arada izlerim
Call of duty warzone oynayan kız dikkatimi çekerdi
bu görseldeki oyun baba yalnız.
Mortal Kombat
sakın gamer olayım deme :D hatta oyunlarla ilgili şeyleri bıoşver :D fenomen bile olma sakın :D
mortal kombat bilmiyen oyuncu kendini camdan atsın :D
Minecraft
10 yıldan fazladır oynuyorum hayatımda bir yer edindi çocukluğumu süsledi
valorant izleriz :D
Yayinlarsan link at 😂
Stay :)
İzlemezdim.
Oyun oynamam
Aşk oyunu😜🙂
Cod.
Pubg mobile tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?