Sevgilisiyle ilgilenmek yerine oyun oynayan erkek ayrılığı hak eder mi?

#gamer
Sevgilisiyle ilgilenmek yerine oyun oynayan erkek ayrılığı hak eder mi?

#gamer
Abartırsa evet sorun olur, hobisi olabilir fakat bağımlılık derecesindeyse bütün boş vakitlerine hatta dolu olanları dahi boşaltıp oyuna yönelirse bu herkes için problem teşkil eder diye düşünüyorum. Bir süre sonra ortak vakit geçirememeye başlıyorsun, ilgisiz kalıyorsun vs...
Taraflar kendi zevklerine, ilgi alanlarına tabiki vakit ayırmalı. Herkesin ilişki dışında da bir hayatı var fakat bu ilgisizlik sürekli ve karşıdakini ihmal etme derecesine gelmişse yolları ayırmak en mantıklısı.
Cevap
7Cevap
İhmal etme durumuna gelmediği sürece sorun yok, bu raddeye geliyorsa fazlada uzatmanın anlamı yoktur bence.🎮
Bence hak eder, evlerden ırak aman eksik olsun istemem. :D
Tabi canım tabi :D
Her şeyin bi zamanı var. Bu durum sürekli oluyorsa hak eder net. 👀
Hep oyun oynayıp sevgiliyse ilgilenmezse olmaz tabii. Belirli saat koyacak mesela gece oynayacak sevgilisi yokken falan.
İkisi arasında bir denge bulmak önemli, çünkü oyun oynayamamak erkeği rahatsız eder, ilgisizlik de kadını.
Sevgilisiyle hiç ilgilenmeyip sürekli oyun oynuyorsa, hak eder.
İkisinin arasındaki çizgiyi iyi dengelemeli yoksa ayrılık kaçınılmaz
Mide gang giderken o yol boşluğunda mesaj yazan bir yapım vardı. Şimdi direkt gang atıyorum.
İnsanların kendi alanları da olabilmeli ama aşırısı da artık b*kunu çıkartmak olur.
En iyisini yapiyolar bende aynısını erkeklere yapıyorum 😃
Aaa tabi hak eder, sonuçta sevgilin ve sevdiğin kişi. Sevdiğin kişiye ilgi gösterirsin. İlgi gostermiyorsan sevmiyorsun demektir
yani ayrılsak da bi boka yaramaz mesaja vakar ya da yüzüne baka tamam der gider oyun açar
Eder. Çünkü kadın ilgi ister
Evet kesinlikle
Hakeder dhdjf
Evet hak eder
Evet
Hak eder
Eder knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?