FİFA'nın son çıkacak oyunu, FIFA 23 Ultimate Edition'un kapağı belli oldu. İlk defa FİFA'nın bir kapağında kadın oyuncu olacak. Sam Kerr ve Mbappé yer alacak. Şuraya Hakan Şükür'ü de koysak sırıtmazdı :D

FİFA'nın son çıkacak oyunu, FIFA 23 Ultimate Edition'un kapağı belli oldu. İlk defa FİFA'nın bir kapağında kadın oyuncu olacak. Sam Kerr ve Mbappé yer alacak. Şuraya Hakan Şükür'ü de koysak sırıtmazdı :D

Sağlam bir Fif oyuncusu olarak bu soruyu bir kadının sorması beni mutlu etti :) açıkçası fifa oyuncusu olarak hiç takılmıyorum kapak ya da oyun içi görünümlerde seçilen oyunculara. 22 de menülerde sürekli Arnold var ve açıkçası pek umursamiyorum. Mbapbe son dönemlerde popüler olduğu için Fifa bunu kullanıyor açıkçası. Fifa zaten maddi getirisi olabilecek her düşünceyi oyuna ve oyuncuya bir şekilde yansıtıyor. Örneğin oyun içi satın alımlarınız yüksekse oyun içi momentum lehini kazanıyorsunuz. Bu adil bir oyunu tabi ki baltalıyor. Yıllardır oyun içi hiç bir şey satın almiyorum bu yüzden. Zira fifa server konusunda ülkemizi hep yok sayıyor. Ülkemizin internet alt yapısı avrupa ile kıyasa giremeyecek kadar kotu olduğu icin 60-70-80 ortalama ping ile oynuyoruz ne yazık ki. Bir İtalyan, Alman ya da bir çok avrupa ülkesi 8-10 ping ile oynuyor. Bu bizden 10 kat daha hızlı tepki suresi demek. Üzerine server ulkemize çok uzak. Yani özetle oyun servera yakın ülkelere ve oyun içi alım yapan kullanıcılara yanlı hakem gibi davranıyor. Ülkemizde oyun içi alım yapabilmek zaten Dolar-TL kurunda ki fark sebebi ile mümkün değil. Oyunda kendinizi Avrupalı oyunculara hizmetçi gibi hissediyorsunuz ne yazık ki. Yeter ki oyuna çok para harcayan kişilere iyi hizmet edelim yeter. Onlar oyunu çok iyi oynadığını zannetsin ki oyun içi alışverişleri yüksek olsun. Bizler piyonuz. Tüm bunları ele alınca kapak resmi bizler için ne kadar önemli olabilir degil mi? :)
Kapaktaki Mbappe seçimi olağanüstü saçma olmuş.
Bu adam 23 yaşında ve lig dışında ekstra hiçbir kulvarda iyi bir performans sergilemedi geçen yıl buna rağmen kapakta olması doğru değil.
Kapak fotoğrafına Benzema, Vinicius Jr, Mohammed Salah gibi oyuncular konulabilirdi.
Kesinlikle öyle.
Yıllarca Fifa geçen sezonun en başarılı oyuncularına kapağında yer verirdi ki bu genellikle Messi ve Ronaldo olurdu ama son 2 3 yıldır Fransa Ligi dışında hiçbir başarısı olmayan genç bir çocuğun fotoğrafı inatla kapak fotoğrafı olarak kullanılıyor.
Cevap
23Cevap
eski sevgilimin olması gerekiyordu. Çok iyi bir oyuncuydu kendisi
Fifa oynamam futbol ve spor içerikli oyunlardan pek hoşlanmıyorum.
Kadınlar futbol beceremez ki mma gibi oynuyorlar tüm şirketler gibi bunların da pembe götlülüğü tuttu.
Beceriksiz oldukları için? Facts.
FIFA oynamam ve futbolla aram yoktur ama kapaktakileri beğenmedim. Messi ile Ronaldo olabilirdi mesela.
Futbolla pek aram yok ama yine mi Mbappe ya, bari başka yüzler seçilseydi.
Takip etmiyorum furbolu ama en iyisi fifa 2013 versiyonuydu ya
Resim bağıra bağıra "gıve me 50 cent tirrek" diyor. dd
Fetö eski gücünde olsaydı Hakan şükürü de koyarlardı bence 😅
Australiali bu abla. FIFA da zaten kadın topçular da vardı normal.
:))) tamda bana sorulacak soru :) keşke uzayın keşfi alakalı sorulsa idi :))
mbappe naptı fifayla sınırsız imza mı attı?
Alex Morgan nerde dünyanın en iyisi o
Cristiano Ronaldo Messi ve Neymar
Benzama olabilir
Bence yıldızı yeni parlayan oyuncular olabilirdi
Mel un un adını anmayın
Spor oyunları sevmirem
Teşekkürler güzel bir çalışma
sağdaki adam kim?
Pek İlgilenmediğim için bir şey diyemicem 😊
Keşke futboldan anlasam da cevap versem:)
Mbappe Salah olabilir.
Darvin Nunez, Lewo, Benzo
bilmm kim olursa olsun
Hangisi iyiyse o olsun
23 ü heralde binlira falan olacak
Kapağına 5 sn ye bakınca gotüme 1000 TL kaçıyor
Mbappe kocam orada
FIFA benlik değil
Hakan şükür fetöcü
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?