Laptoba eskiden oyun yükleyip oynayabılıyordum ama şimdi insede açılmıyor hata veriyor ve bu her oyunda oluyor sorun ne?
(Eskiden ne oynuyorsam aynı oyunları indirip oynamaya çalıştım olmuyor. Roblox da dahil buna onu da açmıyor.)
Laptoba eskiden oyun yükleyip oynayabılıyordum ama şimdi insede açılmıyor hata veriyor ve bu her oyunda oluyor sorun ne?
(Eskiden ne oynuyorsam aynı oyunları indirip oynamaya çalıştım olmuyor. Roblox da dahil buna onu da açmıyor.)
Oyun sistem gereksinimlerini karşılayan dosyaları silmiş olabilirsin. Geforce experience indirip oyunların en son sürümlerine uygun olmasını sağlayabilirsin bilgisayarını. Bu halde de inmezse bilgisayarında yer yoktur. Özelliklerini de söyleseydin fena olmazdı.
Çünkü oyunlar sürekli kendini güncelleyerek yeni bir sisteme ihtiyaç duyabiliyor iphone gibi düşün mesela her gelen güncelleme de boyut artar o artar bu artar
Cevap
6Cevap
Teknik özelliklerini söyler misiniz? Ayrıca hangi oyunlar?
Selam,
Verdiği hatayı söylerseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.
Bilgisayarının parçalarından biri bozulmuş olabilir. Ne hatası veriyor?
Ne kadar eski laptop özellikleri ne
bi 3 4 yılı var zaten 1 yıl böyle. İşletim sistemi: Wİndows 8, İşlemcide İntel (R) Celeron (R) şeklinde gözükuyor. Pek de anlamıyorum zaten 1 yıldır hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum. Roblox oynuyordum onu bile çok ağır oynatıyor.
Ölü bir bilgisayar ondan sana hayır gelmez oyunlarda programlarda
yükleyemiyor olma ihtimalin? pc özellikleri ne?
Her zaman yüklediğim oyunlar? Ve bunu da belirtmişim?
onlara nereden bakacagımı bilmiyorum beni yönlendirirsen bakıp söylerim
Hata verirken ekranda ne yaziyor
özellikleri nedir pcnin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?