Gamer FIFA 22 mobile oynayan var mı arkadaş maçı atalım? Lordwolf7262 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zevkli oluyor Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlara FIFA 22 mobile oynayan var mı arkadaş maçı atalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka taktiksel savunma zorunlu mu? 1 12 Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl Yok kanka kafana göre nasıl istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok kötüyüm fifa 22de 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tokat manyağı yapma sonra bizi Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl Bende pek iyi deilim genim 89 asıl sen bizi tokat manyağı yapma 😂 genin kaç? Bide gel agam keyfine oynayalım zaman geçsin işten geldim zaman geçmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hacı ne geni takımım yok ki ahshshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben normal takımlardan alır oynarız sanıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan adam mobil diyormuş şu an farkettim ahshshsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka fifa mobile desene neden 22yi ekliyorsun 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur indireyim kaçtı en son genim bakayım Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl İndir aga haber ver bana uzaktan kolla oynayacak halimiz yoktu ya tabi mobile olack😂 Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl Aga naptın? Şey demeyi unutmuşum oyunu silip yüklendiğinde hesabın kayıtlı deilse her şey gidiuor 😂 Yorumla Lordwolf7262 +1 yıl Kanka nerdesin Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. FİFA oynamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka taktiksel savunma zorunlu mu?
Yok kanka kafana göre nasıl istersen
Ama çok kötüyüm fifa 22de 😂
Tokat manyağı yapma sonra bizi
Bende pek iyi deilim genim 89 asıl sen bizi tokat manyağı yapma 😂 genin kaç? Bide gel agam keyfine oynayalım zaman geçsin işten geldim zaman geçmiyor
Hacı ne geni takımım yok ki ahshshs
Ben normal takımlardan alır oynarız sanıyordum
Lan adam mobil diyormuş şu an farkettim ahshshsjs
Kanka fifa mobile desene neden 22yi ekliyorsun 😂😂
Dur indireyim kaçtı en son genim bakayım
İndir aga haber ver bana uzaktan kolla oynayacak halimiz yoktu ya tabi mobile olack😂
Aga naptın? Şey demeyi unutmuşum oyunu silip yüklendiğinde hesabın kayıtlı deilse her şey gidiuor 😂
Kanka nerdesin
FİFA oynamıyorum
Cihazım kaldırmaz