Aldığım oyun Final Fantasy. Bayramlık harçlığım vardı ihtiyacım da yoktu bir şeye ben de kendimi ödüllendirmek istedim. Oyuna verdiğim fiyatı duyunca ağzı açık kalan best friendim gidip aynı fiyata Fenty'nin rujunu almış xşwşxşsşxic

Aldığım oyun Final Fantasy. Bayramlık harçlığım vardı ihtiyacım da yoktu bir şeye ben de kendimi ödüllendirmek istedim. Oyuna verdiğim fiyatı duyunca ağzı açık kalan best friendim gidip aynı fiyata Fenty'nin rujunu almış xşwşxşsşxic

Herkesin hobileri ve ilgilendiği alan farklı sonuçta o yüzden her iki tarafında yapmış olduğu harcama gayet normal.
Sana göre bi ruja 500 ₺ vermek mantıksız olabiliyorken bir başkasına görede bi oyuna 500 ₺ vermek mantıksız geliyor orada devreye ilgil alanlar hobiler giriyor.. Bunda mantık aramak saçma olur.
Anneniz, babanız, eşiniz herhangi bir akrabanız da ekmeği, sütü, meyveyi nereden daha uygun alırım diye içi içini yiyordur eminim. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesini bırakıp empati kurup el ele vereceğimiz gün iyi olacağız.
Hobi meselesi desem değil. Çünkü bir insan makyaj yapmayı nasıl bir hobi haline getirebilir ki? Bence en mantıklı hareket seninki olmuş. Ruja 500 lira verilmez çünkü. Oysa bir oyuna 500 lira yatırdığında pek çok şey alabilirsin ☯
İkisi de mantıklı değil, fakat illa alınacaksa aynı rujun farklı seçenekleri var, daha hesaplı benzer bir ruj alınabilir, aynı oyunun ucuzu yok, farklı oyunlar var.
Cevap
21Cevap
Oyun daha mantıklı en azından mutlu ediyor
Ben kaç 500 verdim. 😂 Artık vermek istemedigim için hileli indiriyorum. Hemen banliyorlar. Bende reset atıp tekrar oynuyorum
O oyunun hilelisi mi var enayi olmiyim simdi sşaşxşslx
Onun yaptığı daha mantıklı fantazili oyun mu olurmuş günah bacım etme eyleme jalsdşkada
Ahzkslsöxşx, sşsşxö
Oyuna verdiğin para daha mantıklı tabii, 500 lira ucuz biraz sayılır artık yani
*ucuz bile
Bi ruja 500 lira vermek bi bana mı abes geliyor bilmiyorum. Makyaj malzemelerine bu kadar uçuk paralar ödeyen hemcinslerimi hiç anlayamayacağım sanırım...
Zevkler ve renkler tartışılamaz sen oyun oynamayı seversin oyun satın alırsın ama başkası x bir şey alır istediklerini yap boş ver
Zevkler renkler tartışılmaz diyorum. O ruja sen oyuna degecegini düşünüp almışsınız ikiside mantıklı tatmin edici alışverişler olmuş sizin için
O parayı bana verseydiniz çok daha hayırlı bir işte kullanılırdı. Arabayı muayene sokacağım, 1 yıl hayır duamı alırdınız :D
İkisi de mantıksız. welcome to heaven of people the unconsciousness
500 TL bir şey değil ben 30bin vermiştim 2 sene önce ^_^ neyse sen hangi oyuna verdin bari (=
Gecen POE ya bende 500 verdim
Ikiside gayet mantıklı
oyun daha mantıklı ruja 500 lira mı verilir ya
Yeni oyunu harbiden iyi ya :D Kişisel zevkler isteyen istediğini yapar
Yanii odulendirmen normall ama keşke biraz daha faydalı bişey yapsanız mesela kitap almak bii tiyatroya gitmek vs
Bence herkes sevdiği zevkleri için fedakarlık yapabilir.
Ruj bir gün illa biter ama oyunun kolay kolay biteceğini sanmıyorum.
3 sene önce online oyunlara 6k tl yatırıyordum benim kadar delisi yoktur
Neden indirimde almadın? 500 tl de verilmez ki.
İndirime mi girmis xlslxkö
Yaz indirimi vardı Steam'de. Hemde baya baya düştü bazı oyunlar.
Ben 40 TL verdim sanırım ilk defa. Bir oyuna ilk kez bu kadar yüksek para verdim ve içim acıdı biraz açıkçası. Birkaç şey daha aldım onlarla beraber biraz arttı.
Senin başka bir hesabın daha var mıydı bu sitede? Kapanan falan?
ikisi de mantıksız bence
Helal sana Bee senin yaptığın en iyisi
İki hareketinde hiçbir mantıklı yanı yok
Yani istiyorsa verebilir beni ilgilendirmez
Gerçek mi bu sjskmsks
Benim için ikisi de mantıklı değil.😃
Arkadaşının yaptığı daha mantıklı
Oyun daha mantıklı elbette.
😮😮😮😮 500 lira mıı
al birini vur otekine olmus
Aşk iksirli ruj mu yoksa o a*q yuh
Oyun daha mantıklı bambaşka bir dünyaya giriyorsun