Kendinize çok güvendiğiniz bir oyun var mı?
Kesin yenerim falan ya da ben bu oyunda çok iyiyim gibisinden. Bir ara injustice 2 oynarken kendime çok güveniyordum ama artık unuttum oyunu. :(
#Soojin #Jende

Kendinize çok güvendiğiniz bir oyun var mı?
Kesin yenerim falan ya da ben bu oyunda çok iyiyim gibisinden. Bir ara injustice 2 oynarken kendime çok güveniyordum ama artık unuttum oyunu. :(
#Soojin #Jende

pek bilinmeyen bir dövüş oyunu bu injustice
dövüş oyunu oynarım ama yenmekte var yenilmekte yani profesyonel bir oyuncu da olsam yine de yenilebiliyorum
Eskiden kendime güvendiğim oyunlar vardı şimdi yok ama o kadar zaman geçti o oynadığım eskidi falan baya karışık
Cevap
20Cevap
Serious Sam serisi
Pek çok oyunda kendime olan güvenim yüksek diyebilirim
Çok güvendiğim bir oyun yok, ama Zula ve CS oynarım.
CS ye başlayalı pek fazla olmadı Keleş renkındayım daha
Rank*
profilini de kapatmalısın ne olduğun ortaya çıkmasın diye
ben neysem oyum kapatanlar açsın bence :)
Vay be gerçekten beni şu anda çok fena açığımdan vurdun... açıyorum ben de profilimi 🤦🏻♀️🤭
@Büşra_nurrr sen bana çok fena taktın he :D
Diyorsun ki dikkat et... Öyle mi? Farklı bir durumdan 'ahlak bekçisi' biri olaraktan Allah'a sığınıyorum 🙏
@Büşra_nurrr Yavrum bizde müslümanım bizimde Allahımız var sen niye yargııyorsun beni bırak günahım kendime.. sen en iyi mükemmele yakınsın.. tamam da benden ne istiyosun
Senden mi 🤔 İlk önce git bir Beykoz da Akbaba'yı ziyaret et. Orada o mübarek zat hürmetine bağışlanmayı dile. Tabii başka arzun ve isteğin varsa bunları da dile getirebilirsin. Tevbe ederek sabaha sarık cübbe namaza git. Tertemiz bir hayata başla...🌸 mutlu olmak için kimseye ihtiyaç duymadan
Bu tavsiye herkes için geçerlidir hatta bana da dua edin 🙏
Çoğu oyunlarda öyle düşünüyorum. iyi bir nedenle
Mount and blade de kargi kullanmakta güveniyorum. Az koltuklanmis kargi vuruşu yapmadım 🤣🤣
Batak , sayılı okey , steam Pubg , Quake3 arena ve half life onlıne
Yok galiba her oyunda eksiklerim var
Hiç bir oyunda yenilmedim
Voleybol 😅 nedir kardeşim sanal sanal
gel aklını alıyım 2 manşet vuruyon tamam ben voloybolcoyomm..:D
Shjshdhd
@DuygusalSertMAN fotoğraf gerçekse tipin iyiymiş keşke ahlakın da iyi olsaydı... amaçladığın iğrenç işler için burada değilim... mezara girince ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba... Orada da meleklere yürürsünüz herhalde
ahlakın olsa derken tanıyormusun beni nasıl biriyim biliyomusun? Ben sadece ironi yaptım sana yürüdüğümde yok.
@DuygusalSertMAN gençliğine ve güzelliğine yazık. Kendini kadınlara harcatma erkeğin de namusu ve iffeti olmalı... kirlenen sadece kadınlar olmuyor... Neyse Yani boş ver hayatını yaşa... bir zevk uğruna bütün asaletini yitir... Bu arada profilini de kapatmalısın ne olduğun ortaya çıkmasın diye
ön yargı kötü bişey sen devam et.
@DuygusalSertMAN sen düşün bunları
@DuygusalSertMAN Kimseyle takipleşmiyorum. Mekan ne kadar çöplük olsa da insanın içindeki atıkları boşaltması için mükemmmel bir yer
tamam hayatında başarılar bu ön yargıyla zor ama imkansız değil
@DuygusalSertMAN Umarım sen de benim gibi olursun 😂 yani şimdi Tabii benim gibi olmak da zor ama En azından mükemmel bir insana yakınım
@DuygusalSertMAN Bu arada formülü de söyleyeyim 👉 olay Allah'a sığınmakta Yusuf Aleyhisselam'ın yaptığı gibi yoksa tabii ki ben de bir marifet yok ne varsa Allah'tan
teşekkür ederim sağol
@DuygusalSertMAN başka yerde kavga edin
Satranç
Albion Online
Var tabiiki... Shadow Fight 2-3-Arena
Fifa serisi
Lol.
Tekken, Brawl Stars
Subway surf jdnjaksjs
Mario :D
Pess
candy crush 😬😂😂