Açık dünya macera Rol yapma oyunları favorimdir. Özelliklede oynanışta serbestlik sunuyorsa Bu yüzden Elder serisi Skyrim veya Fallout veya Witcher Tarzı serileri beklerim tabi fallout son oyunda online yapınca batırdı ama yinede beklediklerim arasında İçinde bulunduğun dünya neye nasıl karar verdiğin ve kararlarının neticesini gördüğüm Yol üstünde seyahet edip geçtiğin her yerde ilginc olaylarla karşılaştığın oyunun evrenine yön verip olayları domine etmen her türlü savaş ve mücadele deneyimini kafana göre seçip belirlemen birinden usanınca diğerine geçmen İşleri nasıl halledeceğini seçmen diyalog rüşvet saldırmak veya gizli kapaklı yöntemler kullanman Bi ortam kurman Ve ilişkiler kurman arkadaş sevgili rakip veya gidip kendine bi ev alman Say say bitmez bu kadar çeşitliğinin ve yelpazenin bol olduğu oyunlara hastayım Hakimiyet tamamen oyunucun elinde 👍
Senin gibi oyunlara ilgisi. Olan kizlarin cogalmasina seviniyorum. Kesinlikle evlencegim insanda boyle. Olmali t tv kanalim p4nch_ destek verirsen sevinirim. Hatta gelmek. Istersen discorda gel bersber se oynarız. Lol valo warzone forza horizon 4 5 apex legend business tour risk ps4 de good of war fifa 22 roket lig falan baya oynuyorm kendimi. Bildim. Bileli. Beraber istersen takilabiliriz
Arkadaşlarla oynanılabilen (Co-op) tarzı oyunları oynamaktan keyif alıyorum korku, hayatta kalma vs örnek olarak phasmophobia, devour, the forest.. hikayeli oyunları oynamaktan keyif alırım özellikle gta, rdr 2, metro ve far cry serisi keyif olduğum oyunlar. Şu an ise Hitman 2 oynuyorum
2018 de çıktı, yılın oyunu olması bekleniyordu ama god of war ve red dead redemption 2 nin önüne geçemedi. Oynanış mekanikleri güzel ama yan görevler çok kötü