Gamer Pubg'da takım arkadaşı arayan var mı? emin97 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Otomatik eşleme sıkmaya başladı beniAlem bir ekip çalışması görsün gelen olursa Pubg'da takım arkadaşı arayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hep tek oynarım 0 1 Yorumla emin97 +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla
bletssa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl telefonda yer yok ya oynayamıyorum 0 8 Yorumla emin97 +1 yıl 16 gb mı hafızan? Yorumla bletssa +1 yıl 32 Yorumla bletssa +1 yıl ya telefonu yeni aldım sayılır 3-4 ay ama 2. el iphone 7 kasar mı format atsam sonra indirsem Yorumla emin97 +1 yıl Kurtarır belki biraz temizlik yapsan birde oyunda gereksiz giysi paketlerini falan indirmesen Yorumla bletssa +1 yıl nick neydi indirirsem eklerim evo oynuyorum genelde Yorumla emin97 +1 yıl Ağır silah mı? Yorumla emin97 +1 yıl Kasarsa grafik ayarları var kısarsın biraz kaliteyiFormat atarsan bir sürü boş yerin olur.Eski telefonumda öyle yapıyordum ben Yorumla emin97 +1 yıl 5105949916Bu benim ID Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hep tek oynarım
İyi eğlenceler
telefonda yer yok ya oynayamıyorum
16 gb mı hafızan?
32
ya telefonu yeni aldım sayılır 3-4 ay ama 2. el iphone 7 kasar mı format atsam sonra indirsem
Kurtarır belki biraz temizlik yapsan birde oyunda gereksiz giysi paketlerini falan indirmesen
nick neydi indirirsem eklerim evo oynuyorum genelde
Ağır silah mı?
Kasarsa grafik ayarları var kısarsın biraz kaliteyi
Format atarsan bir sürü boş yerin olur.
Eski telefonumda öyle yapıyordum ben
5105949916
Bu benim ID