Gamer Resindent Evil 4 oyunundaki Jack Krauser adlı karakter hakkında ne düşünüyorsunuz ;) ? cilveli56 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl cevap verin Resindent Evil 4 oyunundaki Jack Krauser adlı karakter hakkında ne düşünüyorsunuz ;) ? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yüzündeki yaralara bakacak olursak gazi olmuş adam 😃 her cephe de savaşmış ajshfs 1 1 Yorumla cilveli56 +1 yıl sert erkek sjshdjd :D Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl güzel bir karakter 1 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl bunu öldürmek için 2 saat uğraşmıştım Yorumla badboy_master +1 yıl Bende village de 3 dimitry öldürmek için uğraşmıştım kadın çok iğrenç bir şeye dönüşüyordu sana bir sorum olacak tipe bakarak karakter analizi yapabiliyor musun? yapabiliyorsan profilimdeki adamın karakteri nasıl bir karaker sence? Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çakma bordo bereli. :D 0 1 Yorumla cilveli56 +1 yıl bodro bereli :D Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İyiye benzemiyor. RE 4'ü izlemem lazım. 0 4 Yorumla cilveli56 +1 yıl oyununu diyorum filmi değil Yorumla mutsuzben47 +1 yıl Anladım onu, ben de bilgisayar/konsol yok; bu yüzden YouTube'dan izlerim diye dedim. Yorumla cilveli56 +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=0R-rvm7UmAE Yorumla mutsuzben47 +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Pâyidar00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yakışıklı 1 1 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Ben daha yakisikliym Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yüzündeki yaralara bakacak olursak gazi olmuş adam 😃 her cephe de savaşmış ajshfs
sert erkek sjshdjd :D
güzel bir karakter
bunu öldürmek için 2 saat uğraşmıştım
Bende village de 3 dimitry öldürmek için uğraşmıştım kadın çok iğrenç bir şeye dönüşüyordu sana bir sorum olacak tipe bakarak karakter analizi yapabiliyor musun? yapabiliyorsan profilimdeki adamın karakteri nasıl bir karaker sence?
Çakma bordo bereli. :D
bodro bereli :D
Scott ken tekler bunu
İyiye benzemiyor. RE 4'ü izlemem lazım.
oyununu diyorum filmi değil
Anladım onu, ben de bilgisayar/konsol yok; bu yüzden YouTube'dan izlerim diye dedim.
https://m.youtube.com/watch?v=0R-rvm7UmAE
Teşekkür ederimm
sapkasi uymamis
Yakışıklı
Ben daha yakisikliym